administ
Go
|
Bardzo fajnie, przystępnie i prosto napisany tekst. Można nowym wklejać na zmianę z kultowym news=80. Ale na serio bardzo dobrze napisane. I ani słowa o acetylo-CoA! Tylko ta "laktuloza" ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale zaraz obok jest wyjaśnienie - cukier niewchłanialny. Moim zdaniem jest o'k. Doceniam ten tekst ponieważ zdaje sobie sprawę, że pisanie enty raz o zasadach DO i poszukiwanie jak najprostszych słów aby znowu z tego kolejnej formuły 30g nie zrobili nie należy do Twoich ulubionych czynności. Zresztą nawet mi się nie chce wśród moich znajomych o tym gadać, a jestem w tym dopiero parę lat. Jeżeli to jest ten "tekścik", który ma się ukazać w ogólnopolskim dzienniku, to myślących powinien zainteresować do dalszych poszukiwań, bo jest zrozumiały, a jeżeli nie to...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oczywiście to dla młodych, zdrowych, lubiących wysiłek fizyczny, aby nie było niedomówień! O, widze, ze o mnie tez pamietaliscie, dzieki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będzie bardzo ciekawa informacja i propozycja dla optymalnych sportowców z Państwowej Akademii Nauk z Warszawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak teraz tak to czuję, że organizacja takiego Spotkania jest męcząca, stresująca, czasochłonna i bardzo satysfakcjonująca. Ale chętniej i spokojniej pojadę na Konferencję w czerwcu do Ciechocinka, w której przygotowaniu nie uczestniczę... "Full fengszuj"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jednak teraz tak to czuję, że organizacja takiego Spotkania jest męcząca, stresująca, czasochłonna i bardzo satysfakcjonująca. Ale chętniej i spokojniej pojadę na Konferencję w czerwcu do Ciechocinka, w której przygotowaniu nie uczestniczę... "Full fengszuj"... Ano, bezsprzecznie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bezsprzecznie, to nie ma jeszcze u Reni ani relacji, ani zdjęć z tego spotkania...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podziękowałam mailowo właścicielom Ośrodka za gościnność, miłą atmosferę i "elastyczność". Już mam odpowiedź, że bardzo są zadowoleni z naszej wizyty i z przyjemnością będą nas gościć w przyszłości...Życzy nam (i sobie) aby udało nam się kolejne Spotkanie zorganizować we wrześniu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bezsprzecznie, to nie ma jeszcze u Reni ani relacji, ani zdjęć z tego spotkania... Spróbuję na relację do miesięcznika "Optymalni" namówić naszą Panią Sekretarz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I ja tam byłem! Gospodyni i personelowi podziękowałem w najlepszy, dostępny mi sposób, choć nie kryłem kilku uwag, gęsto się przy tym tłumacząc. A czerwcowa Konferencja w Ciechocinku w żadnej mierze nie pokrzyżuje moich "szwajcarskich" planów. Przypomniałem sobie! A wiecie, że przydrożne, ostrzyckie brzozy osiągają prawie metr średnicy, gdzie "prawie" szacuję na 80cm. W życiu moja pamięć wzrokowa czegoś takiego nie odnotowała! (jak one się uchowały , może po prostu nikomu nie przeszkadzają )
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Paczpan! Żem nie odnotował... Wiem, gdyżem tambyłżem miały one podówczas ze 75cm?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej. Czyli grube udo To jak Radzio widział bardzo grube udo? Fakt, zaznaczył, że oszacował z grubsza
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej. Skoro tak w piśmie stoi, ... bez wątpienia mnie się przywidziało, gdy je rękami obejmowałem. Przywidziała mi się również rozpiętość tychże, jednak z tym nie będzie mi łatwo się pogodzić. W kwestii najazdów i wycinek. Jeżeli w Ostrzycach będą wiarygodni Optymalni, to z pewnością zauważą, że o tym, czy na drogach będą wypadki, czy nie zdrowo odżywiony rozum decyduje, a nie chore przepisy, który nijak się w tym przypadku mają do bezpieczeństwa, że o pouczającej sentencji "żyj i daj żyć innym" z zaciekawieniem wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej. Czyli grube udo To jak Radzio widział bardzo grube udo? Fakt, zaznaczył, że oszacował z grubsza Ty, Maczugo. Zaśpiewać Ci- 5*"wio koniku, a jak się postarasz...". O tym też w pismach i to naukowych stoi.
|
|
|
|
|
|
|
|