Gavroche
|
Ostatnio. Dziś bez mięsa, zum beispiel...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To co tam napisano, mogę skrócić jednym słowem - żałosność. Z takimi przypadkami nie ma sensu polemizować, ani zniżać się do tego poziomu niegodziwości. Bo w to, że można być aż tak ogłupionym - trudno mi uwierzyć. Tamto miejsce jest nieodlacznym kontekstem tego miejsca i vice versa. Ale co do diagnozy to owszem, przyznaje racje w zupelnosci.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Wybrane przypadki vice versa. Ostatnio. Dziś bez mięsa, zum beispiel... Na biało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To co tam napisano, mogę skrócić jednym słowem - żałosność. Z takimi przypadkami nie ma sensu polemizować, ani zniżać się do tego poziomu niegodziwości. Bo w to, że można być aż tak ogłupionym - trudno mi uwierzyć. Tamto miejsce jest nieodlacznym kontekstem tego miejsca i vice versa. Ale co do diagnozy to owszem, przyznaje racje w zupelnosci. Dawniej to chociaż można było się pośmiać... Jak my byliśmy na przykład
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wybrane przypadki vice versa. Ostatnio. Dziś bez mięsa, zum beispiel... Na biało. Tylko śniadanie. Mam płaty śledziowe i słoik masła z orzechów laskowych
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja nie mam. Mam świńskie nogi w szpiku moczone i żadnej ochoty na "kwacha", czy inne warzywa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie mam. Mam świńskie nogi w szpiku moczone i żadnej ochoty na "kwacha", czy inne warzywa. Ja mam na ogóry, a propos kwacha, ale mamine Te ze sklepu niedobre. Mam szybkie, domowe pikle.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A ja mam ogóry teściowej i 4 nogi w garnku z kośćmi szpikowymi bulgoczą
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli teściowa "zjadliwa"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeśli nogi w "kwachu" trzymała. Do poniższego Jeśli teściowa "zjadliwa"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Durnoty piszesz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Do powyższego".
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
Oj Radzio, smietana tutaj ma 38%
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To nie ma powodu się z niej ograniczać. No co dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To co tam napisano, mogę skrócić jednym słowem - żałosność. Z takimi przypadkami nie ma sensu polemizować, ani zniżać się do tego poziomu niegodziwości. Bo w to, że można być aż tak ogłupionym - trudno mi uwierzyć. Tamto miejsce jest nieodlacznym kontekstem tego miejsca i vice versa. Ale co do diagnozy to owszem, przyznaje racje w zupelnosci. Dawniej to chociaż można było się pośmiać... Jak my byliśmy na przykład Ano Do dzisiaj dostaje zapytania dlaczego sie wynieslismy i dlaczego usunales konto. Bylo fajnie i wesolo ale niestety jeden ponurak taki pisal oswiadcznia, donosy i instrukcje jak nie czytac ignorowanych uzytkownikow Ale to byl fajny czas jak we dwoch ciagnielismy forko ;D
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Fakt! Jaśnie Wielmożny powinien załatwić wam ochronę przed atakami zboczeńców, bo ciągnęliście mu forko super! Ale tu też nie ma taryfy ulgowej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|