Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 915284 razy)
|
|
|
administ
Go
|
A bo to klasycznie było. W piątek naćpał się pieczarek z mąką, w poniedziałek zaczął narzekać, że go mięśnie brzucha bolą między mostkiem, a pępkiem, pytałem, czy to płytki, czy głęboki ból, twierdził, że płytki. We wtorek wszystko przeszło, w środę wymioty, ale mnie zmyliło, bo w szkole jelitówka panuje, do tego żadnej gorączki, więc dopiero w czwartek wieczorem, jak zaczął "krzywo chodzić" to się zapytałem, co jest, ale nie chciałem stresować reszty, noc bardzo kiepsko przespał, więc w piątek rano poszedłem po skierowanie do szpitala na chirurgię dziecięcą... Chlasnęli i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli praktycznie zatrucie to było?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale oni tak głoszą, że musi zaszkodzić, więc można spokój zachować, niech sławią "niskowęglowodanówki"... Byle nie tłuste niskowęglowodanówki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, niech się kitwaszą we własnym sosie i znajdą innego wielbłąda, a będzie wystarczająco dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie, niech się kitwaszą we własnym sosie i znajdą innego wielbłąda, a będzie wystarczająco dobrze. O tak szkodliwość ŻO to podstawa by nam się dobrze żyło
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Pieczarki się namnożyły... W ślepej kiszce. Jak do ślepej kiszki kulka aromatyzowanego chemicznie glutenu wpadnie to jest problem. Przy dużej cierpliwości można przeczekać przepłukując obficie żurawinówką, ale faktycznie w przypadku nieletniego, nieudana próba przeczekania mogłaby zostać zpenalizowana. Tkanka bliznowata to zawsze nie to samo co oryginalna tkanka. Układ limfatyczny obejmuje narządy limfatyczne (węzły chłonne, grasice, migdałki, szpik kostny, śledzionę, wyrostek robaczkowy) oraz sieć łączących je naczyń, zwanych limfatycznymi. Dbać o migdałki coby bardziej układu nie dekompletować. http://s17.postimg.org/f12lkbirz/image.png
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale bez ślepej kaszki to już można wreszcie wszystko jeść.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Terenowe rowery nie mają błotników, a gdy mży, kreska od kości ogonowej do czubka głowy jest trendy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No i to co takie zdrowe dali tak mało ?Gorczyca taka zdrowa, a tak skąpią
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jakoś się Dark dziwnie zachowuje po tym zabiegu, bo zamiast chleba ze smalcem, to tylko jajka na maśle, omlety na maśle, wywar z kości z rozbełtanym jajcem, boczek gotowany, skóry wieprzowe gotowane, rapetki gotowanie, nieco marchewki z wywaru i witamina C w pastylkach, żadnych słodyczy dla mózgu, no jak tak można, tylko o kolagen dbać!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo dziwne ? Trzeba by jakiego medyka wezwać może ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
zwolnienie z wf-u do końca roku dostanie... Roku szkolnego, naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|