Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918645 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ludzie nie kumają zasad redystrybucji i łatwo nimi manipulować. 500+ to jeden z wielu przykładów jak łatwo ludziom wziąć i rzucić w zamian ochłap za co uzyskuje się jeszcze wdzięczność. Nie do wiary, ale jest jak jest. e tam - nie kumają. Płacę podatki, bo muszę i może to wrócić do mnie z korzyścią moją i sąsiada lub dać korzyść banksterowi lub oszustowi na szczepionki, czy też panu od Srauflandu, aby sobie nowy Zamek kupił w Szwarcwaldzie. Ja wolę na czynsz i na pety, aby zostało, a nie żeby majordomus to zgarnął od swego pana. Jeszcze zostaje ogrodnik z Polski, więc może i tak, pośrednio zarobimy na tej redystrybucji.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo to wiara takie cuda w narodzie czyni .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze zostaje ogrodnik z Polski, więc może i tak, pośrednio zarobimy na tej redystrybucji. Oczywiście, zarabianie na rządzeniu polega na redystrybucji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za pół godzinki live z omsi! Wreszcie będzie co oglądać w necie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a to nie lecą na żywo manifestacje ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem, bo nie oglądam wieści z reżimu. Zaraz będę musiał "rotować" łącze na z Neostrady na LTE!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za pół godzinki live z omsi! Wreszcie będzie co oglądać w necie... Dark jest już po zaliczonym egzaminie z teorii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W sumie w pierwszej ogólniaka nie będzie musiał tyle tyrać na starcie. Mówię, aby sobie już gimnazjum odpuścił, bo ciężko pracował przez te dwa i pół roku, ale zacięty jednak zawodnik jest. Nie lubi czwórek dostawać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciężko na markę zapracować, ale nie łatwiej, a może ciężej potem ją utrzymać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale do tego trzeba dorosnąć tzn. samo z wiekiem przychodzi, a w młodym wieku są inne należne do tych lat priorytety.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lubi gadać do kamerki! Na prezentera TV będzie się nadawał, ale przymuszać nie będę.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubi gadać do kamerki! Na prezentera TV będzie się nadawał, ale przymuszać nie będę. Prezentuje się wspaniale... Ostatnio jak patrzę na tych nowych prezenterów, to myślę, że prezencja w tym zawodzie jest priorytetem. Samodzielne myślenie nie jest wymagane, podpowiadają im na bieżąco. "(...) Wydawca jest także w kontakcie bezprzewodowym z prezenterem i za pomocą słuchawki, którą ten ma w uchu, może mu przekazać informacje. Może to być komunikat o ważnym wydarzeniu, które zmienia zaplanowany wcześniej porządek programu. Prezenter musi reagować błyskawicznie – powinien umieć równocześnie słuchać wydawcy i mówić do widzów". Czytaj więcej na http://www.pcformat.pl/Praca-na-wizji,a,620,strona,2?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że lubi w ten sposób spędzać wolny czas jeszcze. Bo zaraz zacznie się pewnie ganianie za sikorkami i takie tam inne problemy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, w końcu wiosna pełnymi krokami się zbliża.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej się zacznie od września oglądać za jaką new girlfriendą, bo wakacje ma już zajęte innymi przyjemnościami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|