Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 916472 razy)
|
|
|
Jarek
Go
|
Daj najpierw 200% a potem będziemy dalej gadać....
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No właśnie nie chodzi o biznes , o coś innego ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No właśnie nie chodzi o biznes , o coś innego ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo, wtajemniczeni wiedzą?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O ktos mnie uprzedzil XD
No tak wyszło - tak sobie pomyślałem, że warto wrzucić ten fragment tutaj w tak zacnym gronie, które zrozumie. Ciekawa, czy ten Pan prowadzi też sprzedaż wysyłkową przetworów mięsnych... Jak najbardziej prowadzi - na razie kurczak pastwiskowy, ale w późniejszym terminie kto wie może się uda więcej. Dla zainteresowanych - można się do mnie bezpośrednio skontakować w wiadomości prywatnej, zadzwonić itd - tak jakoś wyszło , ze ten "Pan" to jestem ja . Bardzo mi miło, dużo pozytywnych słów o Panu słyszałam od mojej optymalnej koleżanki ze Szprotawy... Ale niespodziankę Pan nam zrobił...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kto będzie kupował 200% drożej jak w biedrze taniej jest a życie opiera się na TANIO to dobrobyt
Tak nam w reklamach kit wciskają... Kto ma taniej, lidl, czy Biedronka... O jakosci nic nie wspominają... Sami by pewnie tego "markietowego" mięsa nie jedli... Kontakt z Rolnikiem łagodzi obyczaje,- kupować żywność od nich, to nic innego jak organizacja życia swojego oparte na relacji człowieka czlowiekiem, a nie wyścigi wózkami w biedrze za sztuczym zarciem... Nawet więcej - kontakt z Rolnikiem nawiązuje nić sympatii i zaufania. Rolnik nie może pozwolić sobie na wprowadzenie złego towaru w rynek. W Biedrze i innych INO wycofają produkt ze sprzedaży , a ty się martw czy go zjadłeś , czy może na Ciebie nie trafiło. Niestety, dziś nie wiadomo co z produktów dostępnych w marketach jest żywnością a co tylko paszą dla ludzi. Chyba tej "paszy" jest tam ok. 90% produktów...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O ktos mnie uprzedzil XD
No tak wyszło - tak sobie pomyślałem, że warto wrzucić ten fragment tutaj w tak zacnym gronie, które zrozumie. Ciekawa, czy ten Pan prowadzi też sprzedaż wysyłkową przetworów mięsnych... Jak najbardziej prowadzi - na razie kurczak pastwiskowy, ale w późniejszym terminie kto wie może się uda więcej. Dla zainteresowanych - można się do mnie bezpośrednio skontakować w wiadomości prywatnej, zadzwonić itd - tak jakoś wyszło , ze ten "Pan" to jestem ja . To jest bardzo dobra wiadomość...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo, wtajemniczeni wiedzą? Jak tajemnica Omijamy biznes, żeby srokefler nie miał korzyści, I bierem swoje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli nie prowadzi, to będzie prowadził jeśli dobrze zrozumiałem wczorajsze ustalenia i to ze zniżką dla Członków OSO i prenumeratorów magazynu OPTYMALNI! No chyba, że się projekt wywróci! Uda się, tylko troszkę czasu trzeba na ogarnięcie tematu. Trzymam kciuki...
|
|
|
|
|
|
|
startom
Newbie
wiadomoci: 14
|
Bardzo mi miło, dużo pozytywnych słów o Panu słyszałam od mojej optymalnej koleżanki ze Szprotawy... Ale niespodziankę Pan nam zrobił... Dziękuję i cieszę się. Od dłuższego czasu czytałem forum, nie widziałem konieczności jednak komentowania. Skoro jednak pojawiły się tutaj odnośniki do moich filmów, to niejako wymusiło to na mnie moją obecność tutaj . Tak, mi się z Pani koleżanką ze Szprotawy wspaniale rozmawia - cudowna i mądra Postać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiadomo, wtajemniczeni wiedzą? Jak tajemnica Omijamy biznes, żeby srokefler nie miał korzyści, I bierem swoje Tiaaak? to czemu tylko 200%. Ja proponuję uczciwe 300%. Przecież "opty" rolnik. Oj słabo to wypada.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A widzisz jak Cie ten srokelfeler zmanipulował, tylko procenty liczysz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo "to o co innego chodzi". Dlatego zacząłeś z tym przelicznikiem od 200%.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Może ty renia? Wychawaliłaś, to może daj panu spokojnie wrócić do inwentarza. Za jedyne 305% możesz "znać swojego rolnika". Pani ze Szprotawy już zna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo mi miło, dużo pozytywnych słów o Panu słyszałam od mojej optymalnej koleżanki ze Szprotawy... Ale niespodziankę Pan nam zrobił... Dziękuję i cieszę się. Od dłuższego czasu czytałem forum, nie widziałem konieczności jednak komentowania. Skoro jednak pojawiły się tutaj odnośniki do moich filmów, to niejako wymusiło to na mnie moją obecność tutaj . Tak, mi się z Pani koleżanką ze Szprotawy wspaniale rozmawia - cudowna i mądra Postać. Miło mi to "słyszeć". Podziwiam Pana, że przy prowadzeniu tak dużego gospodarstwa, znajduje Pan jeszcze czas na czytanie tego Forum, a teraz jeszcze pisanie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może ty renia? Wychawaliłaś, to może daj panu spokojnie wrócić do inwentarza. Za jedyne 305% możesz "znać swojego rolnika". Pani ze Szprotawy już zna. Dzięki za radę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|