Blackend
|
Bo Dobra Zmiana jest przeciw, ale nic zrobić nie może, bo Tusk jest Przewodniczącym Rady Europejskiej i to jego wina.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ten chytry rudy lis nawet u kobiet nie ma powodzenia .Pewnie dlatego wszystko blokuje .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie nie, ale pogadać można, jak to "dobra zmiana" chce "dla Polski i Polaków"... Pewnie .Jak coś uwiera warto rozmawiać
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
1600 stron jest do przeczytania, aż tak Cię to interesuje? Najważniejsze aspekty mogliby przedstawić, ale czy ktoś z tych decyzyjnych osób to przeczytał?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poseł Wipler się chwali, że jako jedyny przeczytał całość, ale czy można mu zaufać jak on jest przeciw Dobrej Zmianie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Stare dzieje ,ale chory oczekujący na lepsze jutro tego nie zrozumie .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
CETA ponoć otwiera kanadyjski rynek pracy, więc zamiast do city można teraz emigrować nawet do tuczarnianych przez Kanadę, bo ponoć Donald zniesie wizy jak wygra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam tu takiego małego przyjaciela ,co ciągle mnie nachodzi .Często piszemy razem ,ale nie zawsze wychodzi .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A Dobrej Zmiany co nawet kupi hamerykańskie helikoptery u siebie nie chcą? Bo do żabojadów można bez granic jeździć jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A Dobrej Zmiany co nawet kupi hamerykańskie helikoptery u siebie nie chcą? Bo do żabojadów można bez granic jeździć jakby co. Pewnie nie i nie chcieli, dlatego na zachętę wizy mają.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tzn. nie mają.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli zapraszamy ale nie wszyscy naraz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tzn. nie mają. Mają czy nie mają? Ja się gubię...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Na kandydata republikanów głosowałoby 46 proc. badanych, a na kandydatkę demokratów 45 proc. Teraz dopiero z kapelusza zaczną wyciągać. Myślę, że Trump jest niedoszacowany w sondażach. Poprawność nie pozwala się przyznawać jawnie do sympatii, podobnie jak u nas do Samoobrony.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|