forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-26, 15:14:25

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669764 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Lody fabryczne z bitą śmietanką
« poprzedni nastpny »
Strony: [1] Do dou Drukuj
Autor Wtek: Lody fabryczne z bitą śmietanką  (Przeczytany 5074 razy)
Teresa Stachurska
Go


Email
Lody fabryczne z bitą śmietanką
« : 2014-07-06, 13:23:34 »

Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomoci: 41595


Odp: Lody fabryczne z bitą śmietanką
« Odpowiedz #1 : 2014-07-06, 13:39:17 »

Ototo!
Też tak robię  Very Happy
Można też zmiksować ze schłodzonym mascarpone Very Happy
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72246


Odp: Lody fabryczne z bitą śmietanką
« Odpowiedz #2 : 2014-07-06, 13:48:18 »

Teresa, nie byłyby one dość słodkie bez dodawania do śmietanki cukru? Czy Ty w ogóle jesteś jeszcze na ŻO? Cool Mr. Green
Zapisane

Teresa Stachurska
Go


Email
Odp: Lody fabryczne z bitą śmietanką
« Odpowiedz #3 : 2014-07-06, 14:27:31 »

W 160 g porcji jest 18 g węglowodanów, tylko. Gdyby tp były same lody byłoby ich 34 g. Zaś tłuszczu jest 37 g gdy w takiej samej porcji lodów byłoby 22 g. Poprawiłam? Smile 
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72246


Odp: Lody fabryczne z bitą śmietanką
« Odpowiedz #4 : 2014-07-06, 14:36:07 »

Poprawiłaś, poprawiłaś się... Cool Laughing Wink
Zapisane

Strony: [1] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.014 sekund z 19 zapytaniami.