Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 912483 razy)
|
renia
|
Dzisiaj weszłam do księgarni na Uniwersytecie Gdańskim i zgadnijcie jaka książka leżała na samej górze, na ladzie? Oczywiście "Ukryte terapie". Nie myślałam, że ona jest aż tak popularna - poza środowiskiem "fanatyków dietetycznych" . Jedna pani z Niemiec, po wysłuchaniu wykładów J. Zięby w Chicago, przyjechała do Polski do Arkadii, gdyż "J. Zięba tak pięknie mówił o doktorze Kwaśniewski i Diecie Optymalnej"...Tak, że są i plusy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...dodatnie i ujemne...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wazne,aby bilans sie zgadzal
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bilans musi wyjść na zero.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tani to ten gosc nie jest. Moze odpala baksy na PiS? " Wykład w godz. 11-13, wstęp 10zł Seminarium godz. 15-21, inwestycja 150zł Członkowie Klubu Sympatyków NTV ( Niezależnej Telewizji ) w Lublinie 120zł Studenci Uniwersytetu Medycznego w Lublinie bezpłatnie. Studenci innych uczelni 50% Małżeństwa 2x100z PŁATNOŚĆ NA MIEJSCU !" I to promuje Marek Konopka? Uwazalem go za spoco goscia ehh :/ Ciekawe ile "kasowal"lek. med Jan Kwasniewki? 0 Za darmo przeciez tego nie robil,prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trudno, żeby to robił za darmo, musi mieć na jajka i suple. Ja jak stawiam komuś baniak w biurze czy na chacie, to też mało nie biorę, ale daję gwarancję, że będzie hulał. No jak tak nie szanować swojego czasu..?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jestes wodolejem,dorabiasz na boku?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Komemtarze bezcenne.... " OPOLE ! OPOLE! OPOLE! ......w Opolu jest masa sympatycznych, zagubionych ludzi, którym trzeba otworzyć oczy. Bardzo proszę przyjechać !" Narod wybrany hehe
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestes wodolejem,dorabiasz na boku? Nie ściemniam i paradoksalnie przez to mam dużo klientów, nie muszę dorabiać na boku. Ale żeby coś było dobre musi kosztować, mój czas też, bo lecę na skutecznych rozwiązaniach, które sam wydumałem i dopieszczam od lat. Jakoś nic się we mnie nie buntuje, żeby zapłacić więcej za coś dobrego, nie lubię tylko przepłacać, kiedy nie widać różnicy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jestes wodolejem,dorabiasz na boku? Nie ściemniam i paradoksalnie przez to mam dużo klientów, nie muszę dorabiać na boku. Ale żeby coś było dobre musi kosztować, mój czas też, bo lecę na skutecznych rozwiązaniach, które sam wydumałem i dopieszczam od lat. Jakoś nic się we mnie nie buntuje, żeby zapłacić więcej za coś dobrego, nie lubię tylko przepłacać, kiedy nie widać różnicy. No widzisz uczciwys jest https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1560332967539489&id=1442034396036014&refid=17
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i teraz nie wiem... Bo z jednej strony zawsze jest odsetek organizmów, który reaguje niezgodnie z oczekiwaniem, pewno znajdzie się parę osób na świecie, którym DO nie pomoże. Z drugiej, niespecjalnie znam metody pana Zięby, bo mnie skutecznie zniechęcił w swoich filmikach, to taki trochę inny pan z apteki moim zdaniem. No i jeszcze zostaje Internet jako wiarygodne medium, bo napisać wszystko i każdemu tu wolno... A w ogóle to ja już powoli przestaję szukać nowych dróg, bo ta moja jest całkiem do rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
A w ogóle to ja już powoli przestaję szukać nowych dróg, bo ta moja jest całkiem do rzeczy. A wieeeeeeeeeeeelu szuka nowych dróg mimo, że powiedzieli sakramentalne tak
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Tani to ten gosc nie jest. Moze odpala baksy na PiS? " Wykład w godz. 11-13, wstęp 10zł Seminarium godz. 15-21, inwestycja 150zł Członkowie Klubu Sympatyków NTV ( Niezależnej Telewizji ) w Lublinie 120zł Studenci Uniwersytetu Medycznego w Lublinie bezpłatnie. Studenci innych uczelni 50% Małżeństwa 2x100z PŁATNOŚĆ NA MIEJSCU !" I to promuje Marek Konopka? Uwazalem go za spoco goscia ehh :/ Ciekawe ile "kasowal"lek. med Jan Kwasniewki? 0 Za darmo przeciez tego nie robil,prawda? No bo przecież za wszystko przyjdzie nam zapłacić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jestes wodolejem,dorabiasz na boku? Nie ściemniam i paradoksalnie przez to mam dużo klientów, nie muszę dorabiać na boku. Ale żeby coś było dobre musi kosztować, mój czas też, bo lecę na skutecznych rozwiązaniach, które sam wydumałem i dopieszczam od lat. Jakoś nic się we mnie nie buntuje, żeby zapłacić więcej za coś dobrego, nie lubię tylko przepłacać, kiedy nie widać różnicy. Aleś to wykombinował Ptaszku. Gavro(n) vs Zięba. Śmieszne i dobre- "żeby coś było dobre musi kosztować". Wobec tego Dobre Państwo powinno być kosztowne, dobry pracownik to dobry koszt, a tymczasem .... . Dobrze, że się kilka lat temu skutecznie* pozbyłem zajadów, "boby mni jebło" teraz od ucha do ucha, Szefu mój. *- Przyjaciel to dopiero jest Dobro.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No i teraz nie wiem... Bo z jednej strony zawsze jest odsetek organizmów, który reaguje niezgodnie z oczekiwaniem, pewno znajdzie się parę osób na świecie, którym DO nie pomoże. Z drugiej, niespecjalnie znam metody pana Zięby, bo mnie skutecznie zniechęcił w swoich filmikach, to taki trochę inny pan z apteki moim zdaniem. No i jeszcze zostaje Internet jako wiarygodne medium, bo napisać wszystko i każdemu tu wolno... A w ogóle to ja już powoli przestaję szukać nowych dróg, bo ta moja jest całkiem do rzeczy. To ja wolabym jednak od suplementow P Zieby DOdZO Jak czytam to,to zastanawiam sie ,czy ten pan wierzy w to co opowiada,obiecuje " Dlatego z mozołem organizuję środek, gdzie chory będzie miał możliwość skorzystania z najlepszych metod, środków, technik jakie znam i jakie z dużym sukcesem są stosowane na świecie, ale... ze 100% pewnością mogę powiedzieć, nie będzie to TYLKO witamina C. I dopóki nie będę gotowy na zapewnienie pacjentowi najwyższej możliwej jakości leczenia, to tego robił nie będę, bez znaczenia ile na tym stracę. Pieniądze jak wiadomo, to niewszystko." Za przeproszeniem pier&&**/ o dupie ma..... Do tego chodza.sluchy,ze taka przyjemnosc ma kosztowac 2 tys. PLNow za dzien. Niczym terapia Gersona! :/
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jestes wodolejem,dorabiasz na boku? Nie ściemniam i paradoksalnie przez to mam dużo klientów, nie muszę dorabiać na boku. Ale żeby coś było dobre musi kosztować, mój czas też, bo lecę na skutecznych rozwiązaniach, które sam wydumałem i dopieszczam od lat. Jakoś nic się we mnie nie buntuje, żeby zapłacić więcej za coś dobrego, nie lubię tylko przepłacać, kiedy nie widać różnicy. Aleś to wykombinował Ptaszku. Gavro(n) vs Zięba. Śmieszne i dobre- "żeby coś było dobre musi kosztować". Wobec tego Dobre Państwo powinno być kosztowne, dobry pracownik to dobry koszt, a tymczasem .... . Dobrze, że się kilka lat temu skutecznie* pozbyłem zajadów, "boby mni jebło" teraz od ucha do ucha, Szefu mój. *- Przyjaciel to dopiero jest Dobro. tuche Za malo zarabiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestes wodolejem,dorabiasz na boku? Nie ściemniam i paradoksalnie przez to mam dużo klientów, nie muszę dorabiać na boku. Ale żeby coś było dobre musi kosztować, mój czas też, bo lecę na skutecznych rozwiązaniach, które sam wydumałem i dopieszczam od lat. Jakoś nic się we mnie nie buntuje, żeby zapłacić więcej za coś dobrego, nie lubię tylko przepłacać, kiedy nie widać różnicy. Aleś to wykombinował Ptaszku. Gavro(n) vs Zięba. Śmieszne i dobre- "żeby coś było dobre musi kosztować". Wobec tego Dobre Państwo powinno być kosztowne, dobry pracownik to dobry koszt, a tymczasem .... . Dobrze, że się kilka lat temu skutecznie* pozbyłem zajadów, "boby mni jebło" teraz od ucha do ucha, Szefu mój. *- Przyjaciel to dopiero jest Dobro. tuche Za malo zarabiam Nic podobnego, pozwalasz, by nie ceniono Twoich umiejętności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|