administ
Go
|
Oczywiście - zabraniać nie wolno!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A placki? Czy placki serowo-jajeczne się liczą?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A komu chce się placki pichcić jak wygodniej chleb kupić?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To już wafle ryżowe lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kupić można też bloczek żółtego sera, kawałek schabu czy paprykę, jako spód do kanapek. To o co kaman? W Biblii kazali?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież to niesmaczna tektura! No chyba, że ze smalcem...
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Wykłady optymale.... Przed laty w Radomiu, miał się odbyć wykład lekarza optymalnego. Wynajęto salę, rozplakatowano akcję na mieście. Sala była pełna, reszta ludzi stała na korytarzu, po czym okazało się, że lekarz optymalny z ważnych powodów nie dojechał. Jakie to były powody, organizatorzy być może wiedzieli, reszta nie. W ten sposób skutecznie leczy się ludzi z zainteresowania tematrm.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to teraz jest odwrotnie, chętnych do wystąpień od metra, tylko publika nie dopisuje...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo wszystko jest w Internetach!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A najwięcej na pejsbooku...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mariusz z Zyonem tam dzielnie walczą.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Siema melduj sie ,dla doba Optokracji i wolnosci wyboru....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie mam na razie takiej potrzeby, ale podczytuję czasem z konta mojej połówki.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Trzymasz reke na pulsie , to dobrze Jak cos rzuc mnie kolo ratunkowe,tylko nie w glowe,bo utone jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I kto to ma robić? I tak będą mieli do niego pretensje, że coś zrobił nie tak... Renia podaj mi przykłady, kiedy zrobiono prawidłowo i za to byla krytyka. Może czegoś nie zaobserwowalam. Takie uogólnianie to czysta propaganda; komu i czemu ma służyć może odpowiesz. Uogólnianie to elementarz dyplomacji, może wypaczać. Znaczy, ma wypaczać! Na szczęście prawidłowo stosowane ... ŻO świetnie to reguluje. Ksiądz z ambony po wszystkich leje, znaczy kropi. To przykład dyplomacji w zasadzie komuszej, tyle że ta pojawiła się całe wieki po Mu Maluśiemu. mumu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A placki? Czy placki serowo-jajeczne się liczą? Rozumni od nich zaczynają żyć, a na przykład "gupki" od ... budyniu. niuniu
|
|
|
|
|
|
|
|