|
|
|
administ
Go
|
Nie, to było pytanie pomocnicze dla Ciebie, ale jak jeszcze jeździsz na zimówkach, to już na letnie nie zmieniaj...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, to było pytanie pomocnicze dla Ciebie, ale jak jeszcze jeździsz na zimówkach, to już na letnie nie zmieniaj... Teraz to już bez różnicy, bo i tak niedługo będzie sprzedany...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja niestety nie jadę. Wszędzie być nie mogę.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Czyli do Zakopanego nie zmieniać opon na zimowe? Eeeeeeeeeee, jeszcze nie. W tym roku bedzie pozna zima - jezeli w ogole bedzie!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Czyli do Zakopanego nie zmieniać opon na zimowe? Ja jeszcze jeżdżę na zimówkach, bo nie wiadomo kiedy zima zaskoczy... Jeszcze? uuu, uuu, to doszc wczesnie jak jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jak juz bedziecie w Zakopanem to koniecznie odwiedzcie Olcze. Tam jest "Karczma Muzykancko". Super karczma. Jak pozdrowicie od Galicy to daja 50 ml Sliwowicy za darmo!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Na 110% od Galicy. Olcza juz nie jest taka jak kiedys. Teraz kosami juz nie zalatwiaja spraw
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Galica - zapamiętam, a nuż się przyda!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Oczywiscie. Spoko. Ciocia prowadzi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to muszę więcej zapamiętać w takim razie! Olcza, "karczma", ciocia Galica, pół litra śliwowicy... Może jako spamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiscie. Spoko. Ciocia prowadzi Adampio, spotkałeś się z tym, że górale czasem mają dar jasnowidzenia? Pytam poważnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po oscypkach tak jest...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kto wie, moze taki lepszy niz typowy "naukowy" doktryner jak np Balcerowicz, co to rzeczywistosc probuje dopasowac do pogladow a nie odwrotnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kto wie, moze taki lepszy niz typowy "naukowy" doktryner jak np Balcerowicz, co to rzeczywistosc probuje dopasowac do pogladow a nie odwrotnie
Bo nie szkoły, lecz chęć szczera... Coś w tym jest.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Oczywiscie. Spoko. Ciocia prowadzi Adampio, spotkałeś się z tym, że górale czasem mają dar jasnowidzenia? Pytam poważnie. Jezeli na powaznie, to nie. Bo tak na pol zartem pol serio, to tak.
|
|
|
|
|
|
|
|