renia
|
Często do niej zaglądam. Parę dni temu robiłam pasztet z jej udziałem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Spracowaliśmy się przy tej książce, jak przy żadnej innej i jeszcze źle... Kobiety gotowały, a Wy autoryzowaliście opisem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy nie było komu zdjęć robić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Często do niej zaglądam. Parę dni temu robiłam pasztet z jej udziałem... Taki pasztet "z udziałem papieru", to można już za "pińć" zeta kupić ... w markecie albo "u baby".
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Mnie siê przypomnia³o, jak dr Kwaniewski zaleca³ posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem Utkwi³o mi. Książki Doktora czytałem (a pirackie wersje w PDF przeszukiwałem po hasłach, gdy potrzebowałem do postu na forum) po tyle razy, że znam je niemalże na pamięć i nic takiego nie kojarzę. Chyba, że coś takiego zostało napisane w "Diecie Idealnej" napisanej głównie przez M Chylińskiego, która to, wedle mojej oceny, jest najgorszą z książek o Diecie Optymalnej. A przy okazji: będzie bardzo źle, jeżeli książki Doktora nigdy nie zostaną wydane ponownie w formie e-booka. Skończy to się tym, że - być może już za 10 lat - książki Doktora przestaną "istnieć" na rynku.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A przy okazji: będzie bardzo źle, jeżeli książki Doktora nigdy nie zostaną wydane ponownie w formie e-booka. Skończy to się tym, że - być może już za 10 lat - książki Doktora przestaną "istnieć" na rynku.
Białe kruki tylko zyskują na wartości.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A przy okazji: będzie bardzo źle, jeżeli książki Doktora nigdy nie zostaną wydane ponownie w formie e-booka. Skończy to się tym, że - być może już za 10 lat - książki Doktora przestaną "istnieć" na rynku.
Białe kruki tylko zyskują na wartości. Ksero zarabia?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ksero, to tylko kopia.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A przy okazji: bêdzie bardzo ¼le, je¿eli ksi±¿ki Doktora nigdy nie zostan± wydane ponownie w formie e-booka. Skoñczy to siê tym, ¿e - byæ mo¿e ju¿ za 10 lat - ksi±¿ki Doktora przestan± "istnieæ" na rynku.
Bia³e kruki tylko zyskuj± na wartoci. "Obawiam się" jednak, że za jakieś 15 lat, dzięki stosowaniu nanotechnologii w leczeniu chorób, skład diety i proporcja GSO zjadanych posiłków stanie się jeszcze mniej "zajmująca". Przynajmniej dla co zamożniejszych. Zrobię sobie "kuku" w organizmie folgowaniem i swawolą w kuchni, to pójdę do prywatnej kliniki "podreperować" organizm. Taki "cykliczny" serwis.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Natiry sie nie oszuka, wystawi rachunek
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Acz wiadomo, oczywiście, że lepiej zapobiegać niż leczyć... Ale kto zabroni "bogatemu"...?
Nie piszę o sobie, rzecz jasna. Ja wolę zapobiegać, a ascetyzm kulinarny mi nie wadzi.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To jeszcze sie okaze,czy cialo nie potraktuje nanorobotow jako wroga...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak na razie, przy obecnym "postępie" światłej nauki niektórzy umierają już w wieku 35lat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie się przypomniało, jak dr Kwaśniewski zalecał posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem Utkwiło mi. Adaśko jest niezawodny! Znalazł, gdzie "kwaśniewski każe sypać mlekiem w proszku dla ozdoby" Adaśku nie ma Cię kto w łysinę za to cmoknąć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
tresowany w dodatku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niepoprawny ...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mnie się przypomniało, jak dr Kwaśniewski zalecał posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem Utkwiło mi. Adaśko jest niezawodny! Znalazł, gdzie "kwaśniewski każe sypać mlekiem w proszku dla ozdoby" Adaśku nie ma Cię kto w łysinę za to cmoknąć. Admin znasz tego osobnika?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie się przypomniało, jak dr Kwaśniewski zalecał posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem Utkwiło mi. Adaśko jest niezawodny! Znalazł, gdzie "kwaśniewski każe sypać mlekiem w proszku dla ozdoby" Adaśku nie ma Cię kto w łysinę za to cmoknąć. Bo ja często mam rację, ale nie do końca. Wystarczy jednak wynająć prywatnego detektywa, co chodzi na wytłokach z ptasiej karmy A Anasiowi skleroza galopuje na oparach tych 9 żółtek per day, bo zna na pamięć, ale nie za bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
|