administ
Go
|
Ja mam w tej chwilizdjeć na 11 tygodni po jednej na tydzień czyli 598, 567, 584, 592, 574, 538, 574, 572, 14, 535, 569, W garnku mam 201 więc też będzie
O świtnie "pierwszy krok" jest... To teraz trzeba ustalić jak się ten nowy dział ma nazywać i co dać w opisie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to spoko w takim razie, te pozostałe 300 mogę machnąć jak tylko młodzież pożenię. A to fajnie, problem przepisów z głowy...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ilustracje do przepisów "Książki Kucharskiej - 700 przepisów" Jana Kwiaśniewskiego
Książka Kucharska - 700 przepisów - ilustracje
np.
Zdjęcia i przypisy fanów Książki Kucharskiej Jana Kwaśniewskiego. Czyli jak potrawy wychodzą zdolnym i mniej zdolnym kucharzom.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może "Ilustracje do potraw.....żeby nie powtarzać dwa razy "przepisów"?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ty tu Radziu nie mydl druta, tylko się zadeklaruj, które i ile przepisów obfotografujesz! Budyń! Budyń potrafię cyknąć. O! Ale przed starszego nie polezę ... .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To już coś! Razem szybko nam pójdzie to KK 700.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E tam, takie odgrzewane pasztety. Świerże, gotowe do spożycia, a nie takie, którymi gwoździe można wbijać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Super, super, można przyjąć, że mamy ... trzy tygodnie spokoju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przynajmniej w tych wymogach jest kupa ... zgodności. ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja, czyli jo... No, ale taka inicjatywa nie może się zmarnować!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mam taki pomysł, może w "Kuchnia Optymalna" zakładać wątek z KK 700, a jak się tego uzbiera parę sztuk, to założę stosowny dział. No i co zainteresowane na to? Chyba dobre rozwiązanie, jak na początek.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Jak chce Ci się potem to przenosić to ok tylko nazywamy to może KK-700 nr potrawy nazwa potrawy? czyli np "KK-700 201 Zrazy wieprzowe po węgiersku"
?
Może tak być
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super! Tak może być, jak się kto nie sprzeciwi...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No kto , kto No!
|