|
|
renia
|
Zosiu, zdjÄcia najpierw trzeba zmniejszaÄ. Potrafisz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten tort by naszym dzieciom smakowaĹ... i mnie teĹź...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Proporcje ma bardzo dobre. Wiem, wiem, na chlebie i oleju z Lidla teĹź mozna proporcje zrobiÄ...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Reniu ja zdjÄcia sobie zmniejszam w programie graficznym - np bezpĹatny to bÄdzie gimp - ale chyba teĹź da siÄ przepuĹciÄ przez Picassa i teĹź siÄ tam da zdaje siÄ pomniejszyÄ
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Tort jest przepyszny - i w zasadzie wychodzi bez problemy - chyba Ĺźe ma siÄ kiepskÄ
= przeterminowanÄ
ĹźelatynÄ - ale wtedy wychodzÄ
wĹaĹnie pucharki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Reniu ja zdjÄcia sobie zmniejszam w programie graficznym - np bezpĹatny to bÄdzie gimp - ale chyba teĹź da siÄ przepuĹciÄ przez Picassa i teĹź siÄ tam da zdaje siÄ pomniejszyÄ
Ja klikam na zdjÄcie i jest tam w okienku napis "edytuj", klikam na niego, potem w gĂłrnym pasku pisze "obraz" klikam, potem na "rozciÄ
gnij/przechyl i tam pisze 100% w pionie i w poziomie, ja to zmieniam na 10% i jest gicio...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
jeszcze tort w przekroju
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Apetyczny...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
a ja mam do kawy dziĹ ananasowy.    Wczoraj wieczorem juĹź degustowaĹem.  przekĹadany ananasem zblendowanym z galaretkÄ
, mascarpone , 16 şóĹtek, z 3-4 biaĹka, i bita i bite Damski. Ale smaczny . Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺadny. A smaczny? Ja teraz przymierzam siÄ (pewnie 2 tygodnie to potrwa) do wuzetki... BÄdzie kakaowy biszkopt przekĹadany bitÄ
ĹmietanÄ
i polany, albo posypany czekoladÄ
...Ale to jutro...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
wolÄ kakaowe lub kawowe. Ale smaczny. RotujÄ  , nie ma co przesadzaÄ z tym ciemnymiÂ
|
|
|
|
|
|
|
|
|