|
|
Zyon
|
Mnie to nie przeszkadza, bo rozumiem, że shift w pośpiechu może umknąć... Ta, na pewno! Ja slyszalem, ze za kazde napisanie z malej litery albo krytyke Do to od razu siekierowanie!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Kolejny nie domaga z uszami. Epidemia jaka, czy zwyczajnie silnoręka patologia?!? Wegetarianizm jest super, można nawet sporych mięśni się dorobić, tylko trzeba to robić fachowo, a nie wg wegepoglądów. Sam bym sobie jakąś fajną dietę przysposobił, ale ... Powiedzmy modnie - grupa krwi mi nie pozwala! Bardzo dobra wiadomość, znaczy, że religia już nie jest w modzie. Z niemałym, Całuśnym, wyjątkiem. Ale to Żelbeton, nie ma powodu do zdziwienia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta, masz pojęcie... Dot. religii i mody.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to emergency przecież, to można
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Emegrensy bezpowrotnie potrzebuje ten, który Boga swego wzywa nadaremno! To akurat jest proste, Sfaniaczku. I to w jakiej przyziemnej sprawie, na ratunek dla ... Pierwszego Lepszego Zajebańca. O!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że nadaremno
|
|
|
|
|
|
|
nowy
Go
|
Najlepsi w obrzucaniu blotem som wegecostam teraz wiem, kto mnie od wczoraj obrzuca błotem! Mariusz, przejdź na dietę dr Kwaśniewskiego a będziesz lepszy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nowy coraz lepiej Ci idzie, a jak ucieszysz chłopaków.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jajcarz z niego na całego... Ale" folklor" też musi być, tak dla równowagi.
|
|
|
|
|
|
|
nowy
Go
|
Dla mnie to nic śmiesznego, ponieważ Rodzinę mi szargają publicznie, dlatego taki wątek jest dla mnie niestosowny na tym Forum, co nie znaczy, że będę usta kneblował, jak jaki bananowy dyktator. Doktorowi nie może zaszkodzić już żaden paszkwil. Zasługuje raczej na Nobla. Poza Nim, każdy pracuje na siebie i buduje swój image w codziennej pracy i szacunku dla innych
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jajcarskie forum to i na jajca miejsce się znajdzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ma się rozumieć, jeśli w granicach społecznonormatywnych.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla mnie to nic śmiesznego, ponieważ Rodzinę mi szargają publicznie, dlatego taki wątek jest dla mnie niestosowny na tym Forum, co nie znaczy, że będę usta kneblował, jak jaki bananowy dyktator. Doktorowi nie może zaszkodzić już żaden paszkwil. Zasługuje raczej na Nobla. Poza Nim, każdy pracuje na siebie i buduje swój image w codziennej pracy i szacunku dla innych No no, ty juz pokazales swoj szacunek dla innych oceniajac ich iloraz inteligencji i zarzucajac pisanie szyderstw. Brawo Panie Wacek, szacun na calego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To Wacław jest? A to mnie zmylił cwaniaczek! No, ale nie mam sumienia siekierować, może się poprawi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jajcarskie forum to i na jajca miejsce się znajdzie. Jajca to podstawa mozna smialo rzec a w dodatku sa wegetarianskie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|