|
jukor
Go
|
Wszystkiego dobrego wszystkim życzę!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Również ,
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
W noc wigilijną, w blasku świec melodia kolęd płynie w mrok niech Wam przyniesie miłości moc i wiele szczęścia w Nowy Rok
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wszystkiego dobrego
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wszystkiego najlepszego i dziękuję, że dzięki Wam się to Forum "jakoś kręci"... Jedenasty rok. Ładny wynik U mnie na koniec stycznia ma być pięć.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dobroci
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że wiadomości i odwiedzin jest sporo każdego dnia. Choć Użytkowników jak na lekarstwo...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to zawsze wygodniej poczytać niż sklecić kilka słów od siebie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Użytkowników jak na lekarstwo... Ale za to rotacja niewielka.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Użytkowników jak na lekarstwo... Ale za to rotacja niewielka. Masz na myśli jakość a nie ilość ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Użytkowników jak na lekarstwo... Ale za to rotacja niewielka. Optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
MIJA KOLEJNY ROK....
Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ NOWEGO ROKU 2017 PANU DOKTOROWI JANOWI KWAŚNIEWSKIEMU, JEGO RODZINIE I FORUMOWICZOM SKŁADAM NAJLEPSZE ŻYCZENIA- OBYŚMY ZDROWI I SZCZĘŚLIWI BYLI MALGOSIA
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie było łatwo, ale ostatnie-mam nadzieję dzikie hordy zakupowiczów ominięte. Pozostaje mi życzyć wszystkim miłej i wesołej gwiazdki i żeby zbyt mocno Ziemią nie kręciła . Dzięks! Zabarykadować drzwi!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja również życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świat Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym 2017 roku...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ja tam wszystkim dobrze życzę przez cały rok, więc przyjemniej nie muszę specjalnie rozdzielać okresami swiatecznyświątecznymi
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Spokojnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego co dla nas najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku 2017! Dla Jana Wielkiego, całej Jego rodziny i dla nas wszystkich, korzystających z wiedzy mądrego doktora.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Życzę zdrowych i spokojnych Świąt wszystkim forumowiczom.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spokojnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego co dla nas najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku 2017! Dla Jana Wielkiego, całej Jego rodziny i dla nas wszystkich, korzystających z wiedzy mądrego doktora.
Ładnie napisałaś .To właśnie z tej wiedzy da się żyć, i nawet dobrze Dziękuje
|
|
|
|
|
|
|
|