kasara1991
Go
|
W sobote sie przytrulam jedzac za duzo migdalow i popijajac herbata smakowa, naszczescie dlugo nie musialam czekac zeby odbijanie zamienilo sie w wymioty. Cala noc spedilam wymiotujac a cala niedziele spalam. Teraz juz przyjmuje wode i zastanawiam sie czym powinnam zaczac powrot do zdrowia? Objawy podobne jak przy jelitowce, co bedzie najlepszym sniadaniem po sensacjach?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najlepiej bardzo głęboko oddychaj przez 24h i dużo kobalaminy w pastylkach zażywaj... Może jeszcze zapobiegawczo ubichinin, ale niekoniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jajka na miękko, żółtka sadzone na maśle, lekki rosół z żółtkiem, pure ziemniaczane z masłem, ale dzień głodówki na wodzie przegotowanej też nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
Dzien na gotowanej wodzie byl wczoraj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to nie wiem. Ja jem zawsze to na co mam ochotę, ale taką prawdziwą, z trzewi. Wtedy mi nie szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najlepiej bardzo głęboko oddychaj przez 24h i dużo kobalaminy w pastylkach zażywaj... Może jeszcze zapobiegawczo ubichinin, ale niekoniecznie. Że przytruła się cyjankiem?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nojakto, zdrowotnoscia z b17?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Trzeba się hartować . Adam je o wiele większej ilości i większym stężeniu i nic mu nie jest . a szczepić jelit nie trzeba ? jakaś kiszonka jutro czy dobry ser dojrzały ? Ja gdy łuskam orzechy i przesadzę z ''próbowaniem'' to zaraz truchtam na klozet . ja bym się lekko przegłodził, a później coś treściwego, np jak Gavro mówił - ziemniaki i żółtko
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba się hartować . Adam je o wiele większej ilości i większym stężeniu i nic mu nie jest . Patrzac po tym co wypisuje nie bylbym tego taki pewien
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
Sadzone na masle sie odbijaja
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sadzone na masle sie odbijaja A to może do lekarza specjalisty trza się udać ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sadzone na masle sie odbijaja Trzeba kombinować pod siebie, ciągle się ucząc, bo nic nie jest dane raz na zawsze. Mnie ostatnio odbija się pasztet, papryka i surowe żółtka, a do niedawna jadłem je z przyjemnością. Teraz unikam, jest milion innych produktów. Może żółteczka na miękko, tak łyżeczką, jak za dzieciaka, z kieliszka. Zresztą, całe jaja też Ci raczej nie zaszkodzą, z tego, co pamiętam, jesz malutko białka i ssie Cię na słodycze?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja bym zaordynował gwałtowną zmianę diety. 5*wio nie jest złe, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja bym zaordynował gwałtowną zmianę diety. 5*wio nie jest złe, jakby co. Czytałem że to pomaga
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No wiem, ale trzeba mieć wiarę w ludzi i instynkt.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|