Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

A to i dopsze bo ja się nie orientuję w politykach.  8)

renia

Dają przepis jak pogłębiać chorobę. A nie lepiej zmienić dietę na Optymalną i pozbyć się hashimoto?

Jarek

Nie zdawałem  sobie sprawy jak ta choroba potrafi być upierdliwa  8)

renia

Mnie lekarka powiedziała, że to jest fajna choroba :lol: z nią można spokojnie żyć, tylko do końca życia na lekach... Wyleczyć się nie da, podobnie jak cukrzycę, czy wiele innych "nieuleczalnych" chorób... 8)

Gavroche

Ależ ludzie wiedzą, że dietą można sporo wyleczyć, tylko, że wolą łykać prochy i mieć constans.

Jarek

Cytat: renia w 2022-10-26, 08:43:23
Mnie lekarka powiedziała, że to jest fajna choroba :lol: z nią można spokojnie żyć, tylko do końca życia na lekach... Wyleczyć się nie da, podobnie jak cukrzycę, czy wiele innych "nieuleczalnych" chorób... 8)
Legalna dilerka  :lol:

Blackend

Cytat: Gavroche w 2022-10-26, 09:01:00
Ależ ludzie wiedzą, że dietą można sporo wyleczyć, tylko, że wolą łykać prochy i mieć constans.

Oczywiście że prochy łatwiej łykać, a na obżarstwo i wciąganie cukru mają tysiące usprawiedliwień - jestem tylko człowiekiem, należy mi się coś z życia, na coś trzeba umrzeć...

Blackend

Bo wodę to się pije, najlepiej ognistą, a nie wylewa na siebie. ;)

renia

"Częste mycie skraca życie." :lol:  :wink:

Jarek

Cytat: Blackend w 2022-10-26, 14:57:32
Cytat: Gavroche w 2022-10-26, 09:01:00

Oczywiście że prochy łatwiej łykać, a na obżarstwo i wciąganie cukru mają tysiące usprawiedliwień - jestem tylko człowiekiem, należy mi się coś z życia, na coś trzeba umrzeć...
Ale ja lubie... :lol:

Blackend

Właśnie, najważniejsza jest konsekwencja. ;)

Blackend

https://rozrywka.dziennik.pl/artykuly/8575858,katarzyna-skrzynecka-odchudzanie-marcin-lopucki.html

"Trzeba przetrzeć oczy i racjonalnie podejść do życia, że świat nie kręci się tylko na sylwetce - powiedział portalowi jastrzabpost.pl Marcin Łopucki."

Zjedz snickersa. ;)

admin

To wszystko przez geny, a na geny nie ma rady! ;)  :lol:

Blackend

Jeszcze może być grubej kości i też nic nie da się zrobić. ;)

admin

Do tego niektórzy tyją "z powietrza"... ;)

renia

To może tak być, bo ci, którzy nie oddychają nie tyją... 8)

admin

Oczywista oczywistość, że tak... ;)