|
Jarek
Go
|
Ja nie, tylko że po angolsku nie kumam Moja mamcia tez, jeno rosyjski ogarnia, bo w takich czasach ja edukowano. Plakac sie chce. Ale Mimo to, zawsze warto to zmienic i ang. poznac, bo polski internet to malenka (I gowniana) czastka wiekszej calosci, gdzie przewaza angielski. Aż strach tego angola się uczyć, bo w takim świecie wiedzy, można zapomnieć o rozumie chłopskim
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze robi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
DJ to dieta jarska, popularna w naszym kraju od lat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie, DJ to bardzo zdrowa dieta wysokowęglowodanowa opracowana przez Doktora, dająca szczupłą sylwetkę i bardzo dobre zdrowie w wieku produkcyjnym. Dlatego jest godna szerokiego propagowania, tylko nie ma komu propagować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A potem pach! I wylew...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nieprawda. Można sobie spokojnie w zdrowiu pociągnąć średnio do dziewięćdziesiątki, jak się wie jak postępować z własnym organizmem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Japończycy mają jedną z najwyższych średnich życia na świecie, ale ja dziękuje. A dlaczego pisałeś tylko o wieku produkcyjnym? A emeryci mają się źle? I tak Dieta Optymalna jest lepsza.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dietę japońską łatwiej wprowadzić, a pochopnym zrozumieniem Diety Optymalnej można sobie szybko zaszkodzić, to zdecydowanie nie jest dieta dla mas.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I to jest dobry argument.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za rok 50-cio lecie odkryć Doktora! Jak ten czas szybko leci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. I po pół litra oleju na głowę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Świetnie sprawdza się u dzieciaków co to cukru raczej nie odstawią. Znam optymalna co dzieciakowi michę z DJ podkłada. To prawda, że się nie choruje. W przedszkolu jest okazem zdrowia w porównaniu z innymi.
|
|
|
|
|
|
|
|