Kociaczek
Go
|
Witam!
W swoim żywieniu starałam iść się w stronę wysokich tłuszczy. Niestety, nie doszłam do złotej proporcji, a też obecne żywienie mi nie pasuje. Aktualnie raczej jadam na gramy BTW 1:1,5-2:1
Przeszłabym na dietę japońską (70% energii z węglowodanów). Tu moje pytanie: jak to zrobić? Z dnia na dzień porzucić tłuszcze?
Pozdrawiam, Karolina
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Można tak zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
Kociaczek
Go
|
Można tak zrobić.
A można inaczej?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Można tak zrobić.
A można inaczej? Mozna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Kociaczek
Go
|
Można tak zrobić.
A można inaczej? Mozna a jak?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak zalecal nieoceniony dr Religa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
a jak?
Wpisz sobie tu w wyszukiwarkę "dieta wysokowęglowodanowa" albo "dieta japońska" i czytaj. Wyciągnij wnioski i zastosuj.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chemio i radioterapii nie zastosował, tylko na sam koniec jakąś dietę wysokotłuszczową, o której wcześniej nic nie słyszał i nie były mu znane żadne takie diety...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i znowu się potwierdza, że to karma nie dla każdego, bo nie pomogło.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Rozum chłopski widocznie nie dla wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociaczek
Go
|
a jak?
Wpisz sobie tu w wyszukiwarkę "dieta wysokowęglowodanowa" albo "dieta japońska" i czytaj. Wyciągnij wnioski i zastosuj. No ale do adaptacji na diecie wysokowęglowodanowej nie mogę nic znaleźć
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I nie znajdziesz, albowiem adaptacja jest procesem bezwiednym, czyli bezmyślnym. Zajmują się tym geny.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najgorsze geny biesiadnego stołu, co się z dobrobytu w paskudy zamieniły
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Natura jest jak zwykle bezwzględnie logiczna i szybko takie geny same się eliminują.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale nie tak zaraz hop. Bo wielu zaczynało DO, i wrócili tam gdzie zaczynali (Należymisie)
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, bo ŻO jest za trudne, bardzo łatwo wpaść z powrotem do koryta. DJ jest zdecydowanie lepsza dla większości wyborczej.
|
|
|
|
|
|
|
|