renia
|
Jakich? A! Jeszcze sól...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
A skąd mam wiedzieć? Ma być ich 12!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale może się na przyszłość przydać!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
A to jeszcze sporo czasu do wigilii... Przezorny zawsze ubezpieczony( zabezpieczony).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet dojazd jest zapewniony, więc o parkingi nie trzeba się martwić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo -usługa na najwyższym poziomie! Bo to stres dla kobiety teraz - pozbyć się problemu, czy jednak skusić się na pięć set+ co miesiąc!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, kalkulacja jest pierwszosortowa!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Deser jak deser... ale fajny jest ten "syfon" do bitej śmietanki. Nie trzeba jej miksować... Samemu się go napełnia? Czy to jest taka gotowa "śmietanka" w sprayu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Deser jak deser... ale fajny jest ten "syfon" do bitej śmietanki. Nie trzeba jej miksować... Samemu się go napełnia? Czy to jest taka gotowa "śmietanka" w sprayu? A już byłem pewien, że borówek za dużo. A syfon, to cały bajer - wlewa się zwykłą 30-kę, nabija się co2 z naboju i gotowe. I jeszcze parę myków żeby wyszło, ale to może kiedyś filmik zrobię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Do śmietanki używa się nie co2, a n2o (E 942) ale jak komu pasuje kwas węglowy, zamiast gazu rozweselającego, to co tam. Jakby co, to nie tłumaczę, bo w wuju można sobie pogooooooooooooglować dlaczego.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Podtlenek azotu, a może lepiej tlenek diazotu lub tlenek azotu I (wkurzać mnie zaczyna ta mnogość nomenklatury!) rozpuszcza się świetnie w tłuszczu powodując jego pienienie i stąd to E-coś tam na sam koniec wkurzania nazwowego! Po co sobie łepetynę obciążać tyloma nazwami jednego? Normalnie jak "maszyny jądrowe" "talar" "lutzek" i "atkins" w jednym, nie licząc 30g, zaszyfrowanych listów, peruki i odrastających włosów!
|
|
|
|
|
|
|
|