kelin211
Go
|
Polacy pokochali juz ten ustroj
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Jak za tamtych chleb ze smalcem, a teraz liczą jeszcze na skwarki!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ostatnio jadałem na kolację czekoladę, lody, albo serniki. Dzisiaj "normalny" posiłek: -warzywa z zupy odsmażane -trochę frytek -pyszny, nadmuchany kogel mogel z 5 żółtek z kakałkiem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja tam śniadanko i kolację teraz zaliczam o róznych porach, ale za to treściwie, bo ser żółty, wędlina dojrzewająca, śmietanka, ciasteczko knoppers, albo dwa i w sezonie mandarynki, śliwki, jeżyny, gruszki, winogrona i co tam po drzewach i krzewach niczyich się trafi, a poza sezonem z marketu jakieś bogactwo azotynów muszę kupować! Nie powinienem pisać takich informacji, bo zaraz się "naśladowcy" znajdą i jeszcze im "zaszkodzi"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na mnie też dziwnie patrzą, bo jak to tak, jeść boczek i golonki w ciągu dnia, a na noc słodycze?! Toż to niezdrowo jak cholera, przecież wszyscy to wiedzą. A jeszcze jak mówię, że muszę jeść słodycze, bo inaczej chudnę, to się całkiem w łepetynę pukają, bo jak to, nie chcieć schudnąć, skoro wszyscy chcą?!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tam tylko Lucjan Szponar w miarę przyzwoity, reszta to chłam... Nie wiem, czy mu nie zaszkodzę tym wpisem, ale szczerze jest!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sernik dochodzi w piekarniku, śmietanka ubita i czekolada do posypania starta. Będzie kolacyjka na ciepło.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale niektórych po ciepłym "cieście" brzuszki bolą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nawet po serniczku? Niemożliwe...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie sprawdzałem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No mówię wam, ten serniczek to ma wszystkie desery pod sobą! Dzisiaj na zimno ze szklanką śmietanki. Tylko zakalca mu małego brakuje, ale to sernik bez ciasta, co zrobić...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chyba wstawić do zimnego piekarnika, to może zakalec się uda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś mamy gofry z twarogu i jaj, z bitą śmietaną i konfiturą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pychota...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na ciepło wchodzą jak złoto, dzieci mordki wymazane. Na zimno potem już nikt tego nie je, to ja będę miał do wędliny i sera.
|
|
|
|
|
|
|
|