Autor
|
Wtek: CO TO JEST KORONA WIRUS (Przeczytany 1606777 razy)
|
Zyon
|
Czyli nowoczesna wojna bez użycia konwencjonalnej broni. Tak, jest taka ksiazka faceta, ktory zalozyc i pracowal w Cambridge Analytics, potem sie zreflektowal. Tytul "Mindfuck czyli jak popsulismy demokracje" On pisze, ze wojna juz sie dawno zaczela a jak ktos mysli, ze karabiny beda strzelac na wojnach to jest glupi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jest taka opinia, że wojnę przegrywają ci którzy myślą i działają tak jak za ostatniej wojny.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26461
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale czy to będzie na 100% szczepionka, czy sól fizjologiczna?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale czy to będzie na 100% szczepionka, czy sól fizjologiczna? To po pierwsze. Po drugie na dziadach to i tak mizerna obserwacja, ale gdyby wnuki/dzieciaki se zczepili...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzis u Rymanowskiego byl jakis doktor Grzegorz Cessak, jakis szef od lekow czy cos, i gadal takie fajne okragle zdania, na zadne pytanie nie odpowiedzial wprost, taki tresowany jezyk Rymanowski mu zadal pare pytan z tego wywiadu, ktory wklejalem, z Krzysztofem Zielinskim Oczywiscie, nie odpowiedzial, tylko , ze "musimy sie dowiedziec", "Badamy caly czas". Na pytania o plodnosc to tylko odniosl sie do ciazowek, do mezczyzn nie. Taki sliski piskorz, okragle zdania ale dla wielu - doktor, czyli autorytet.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4121
|
Mówi ile lat, i wjaki sposób przygotowywali rządy, przedstawicieli mediów żeby wprowadzić świrusa, oraz przedstawił uczestnków tej gierki. Oczywiscie Niemcy, Francja, USA, WHO, i tak dalej... Te bogate państwa reprezentują sektor finansowy w tej rozgrywce, aptekarze mogą go kntrolować jak wynika z jego logiki, dlatego atumatycznie podporządkwują sobie rządy państw, ale tylko bogatych państw, najlepiej uprzemysłowionych. Oczywiście Kaczystan musi czekać na wytyczne niemców. Istona była knferencja w 2018 roku w Berlinie, 20 najbardziej uprzemysłowionych państw świata przyjeło pakiet zdrowotny, wtedy zapadła decyzja wprowadzenia Bio- Teroryzmu. Nowoczesna wojna, cały swiat w maskach. Ustalono też czas, 10 lat. Nie mają wroga na świecie, zimna wojna, Bin laden nie zyje, strefa zero odbudowana jakby zamachu nie było. Lock- Step, plan na 10 lat wszedł w życie. Facet wyjaśnia na podstawie faktów, jak było że tak jest.Ładnie to wszy stko w całość posklejał. Szkoda że nie ma tłumaczenia orginał.
10 lat. Do tego to zmierza. JPRDL. Dołuje mnie to kurew.two. Ale nie ma tego złego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, wyszczepią, to się rozluźni...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Już ten pół-cygan z WHO zapowiada następne pandemie. Także, chyba na rozlużnienie się nie zapowaida. Ja bym jeszcze jakiś fajny koncert z tysiącami ludzi zaliczył z chęcią.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale mnie nie o "obostrzenia" chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Rozumiem. Ja nie mam w sobie aż takich pokładów empatii. Jeżeli o to chodzi, mi to lotto. Każdy jest kowalem swojego losu, na układy nie ma rady.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Rozumiem. Ja nie mam w sobie aż takich pokładów empatii. Jeżeli o to chodzi, mi to lotto. Każdy jest kowalem swojego losu, na układy nie ma rady. Ja w ogóle juz nie mam empatii, ale w kwietniu żem jeszcze coś miał.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Już ten pół-cygan z WHO zapowiada następne pandemie. Także, chyba na rozlużnienie się nie zapowaida. Ja bym jeszcze jakiś fajny koncert z tysiącami ludzi zaliczył z chęcią. A jego kolega szef Pfizera, ze z 10 lat bedzie ta "pansciema" Byznez yz byznes, wygasly patenty na szczepionki na grype to trzeba trzepac kase gdzie indziej. Wiekszosc baranow nawet sie nie spostrzegla, ze nagle grypa znikla i juz sie nawet w telewizji nie awanturuja, ze brak szczepionek na grype
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po zabiegu wspólnej mszy nie będzie?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mało tego. Jeszcze inne okrągłostolcowe się chcą doczepić. Jeden szczep.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|