|
Jarek
Go
|
To taki pech jak wygrana w lotka. Szczepić!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znajomy mi to opisywal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
No ciekawe czy uda im się rozłożyć UE, Schengen. USRAEL zaciera rączki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26789
|
Znajomy mi to opisywal. Chwilunia - "inseminacja szczepionką" to sztuczne zarażenie, wię o co cho... ?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No ciekawe czy uda im się rozłożyć UE, Schengen. USRAEL zaciera rączki. A to zależy ile biletów Banku Jewropejskiego nadrukują bez pokrycia. Widzę, że tu ON po 1,5 euto za litr, a całkiem niedawno było po 1,2! W sklepach szampany i wino nadal w umiarkowanej cenie... Jako zagorzały abstynent jestem w cenach alkoholi na bieżąco, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Biznes musi się kręcić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moze "malarię" maja na mysli, od tego syfu maskowego.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No ciekawe czy uda im się rozłożyć UE, Schengen. USRAEL zaciera rączki. A to zależy ile biletów Banku Jewropejskiego nadrukują bez pokrycia. Widzę, że tu ON po 1,5 euto za litr, a całkiem niedawno było po 1,2! W sklepach szampany i wino nadal w umiarkowanej cenie... Jako zagorzały abstynent jestem w cenach alkoholi na bieżąco, jakby co... Właściwie już trochę im się udało. Niby struktury są, a jakoby nie było. Słabiej jak za muru berlińskiego.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobrze ze chca sie szczepić, nawet przeciwnicy po cichu, jest nadzieja...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ojtam, moj "naukowiec" z lodzi krzyczy, ze "nie ma dowodow", ze tylko szczepic sie trzeba. A zatory i inne powiklania to przypadki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I ma rację, więcej takich potrzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ale to są jaja. Wstrzymują, wznawiają, a przecież to niby takie bezpieczne i przebadane. A najbardziej śmieją się goście z firm, bo nie mają żadnej odpowiedzialności. Covidianie oczywiście nie widzą w tym cyrku nic dziwnego. Dzisiaj słyszałem od oświeconej pielęgniary, że przecież żyjemy w 21 wieku, i koniecznie trzeba się szczepić co rok. Co za PATOLOGIA ta współczesna "medycyna".
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ps. Co tu się dziwić, jak 90% ludzi krzepi się cukrem i węglowodanami, aż im zęby wypadają, i chorują na wszystko co możliwe, bojąc się tłuszczu. Na pewno nie robi na nich wrażenia szkodliwość szczepionki, bo przecież dochtory tak mówią, i reklamują. To MUSI być dobre.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz na topie są ponoć ketogeny, ale z dodatkiem węglowodanów, bo sam musk nadal "naukowo" wg najnowszych badań potrzebuje aż mola glukozy na dobę do "poprawnego funkcjonowania" ... Bo żyjemy w XXI wieku, a nie XX, gdzie "cukier krzepił", dlatego musk potrzebował tylko 120g glukozy na dobę. Akurat na tym to się znam doskonale, bo mnie Teść na ten temat uświadamiał...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale Doktor dając prostą dietetyczną, genialną formułę wszechczasów jest nadal niedoścignionym Mistrzem nauki żywienia człowieka.
|
|
|
|
|
|
|
|