Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

CO TO JEST KORONA WIRUS

Zaczęty przez franc99, 2020-03-14, 11:39:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Zyon w 2023-08-12, 18:33:14
Cytat: RafałS w 2023-08-11, 21:54:30
Uwaga! Uwaga! Maciak (dla uprzedzonych  :wink: ) - https://youtu.be/vIiWZsPdurM?t=2574
Wlaczylem sobie podzcas innych czynnosci, no posluchalem i szczerze nie wiem o czym on gada ani o co mu chodzi. Takie miedlenie niczego o niczym :D
Wspolczuje jezeli ktos tego slucha z wlasnej niewymuszonej checi, toz to strata czasu.

Ja też dłużej niż 5 minut nie wytrzymałam... :lol:

Zyon

Cytat: RafałS w 2023-08-12, 19:14:56
A ja nie współczuję bo sporo trafnej dziennikarskiej roboty. Drobne wpadki - właściwie nie ma się co czepiać. 8)
Spoko, teraz narzekanie w internetach jest modne. Powyrywsl troch zdan z kontekstow i tyle, obejrzalem i dalej nir jestem bogatszy w wiedze, za to ubozszy w czas
Work Buy Consume Die

RafałS

Ajajajaj, nie załamuj się. Zaraz poradzimy...

RafałS

Cytat: Zyon w 2023-08-12, 21:20:00
Cytat: RafałS w 2023-08-12, 19:14:56
A ja nie współczuję bo sporo trafnej dziennikarskiej roboty. Drobne wpadki - właściwie nie ma się co czepiać. 8)
Spoko, teraz narzekanie w internetach jest modne. Powyrywsl troch zdan z kontekstow i tyle, obejrzalem i dalej nir jestem bogatszy w wiedze, za to ubozszy w czas
Wiem, wiem! Kolejny odcinek! Tam będziesz miał odpowiednie info... 8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/zakrzepica-po-szczepieniu-tak-wygl%C4%85da-je%C5%9Bli-masz-te-objawy-to-mo%C5%BCe-by%C4%87-zakrzep-krwi/ar-AA1fR85B?ocid=msedgntp&cvid=e4c9c58a23454de795a154a655addba7&ei=31 - zakrzepica po "szczepieniu'? Znaczy jak dziecko zaszczepią niepotrzebnie na gruźlicę czy zapalenie wątroby typ B - to może dostać zakrzepicy, czy jak? ;)
Trzeba jasno napisać, że: chipy grafenowe w szczepionkach covidowych powodują zakrzepicę, czy nagłe zasłabnięcia sercowo naczyniowe, szczególnie podczas intensywnego wysiłku fizycznego, a nie straszyć ludzi, że jak wściekły pies pokąsa, to... ;)

Jarek

Ciasna odzież najbardziej mi tu pasuje jako przyczyna zakrzepicy, bo wystarczy luźna zacząć nosić i po problemie

admin

W luźnej nie ma kontroli nad bujaniem narządu podczas chodzenia, że o bieganiu nie wspomnę!  :( ;)

Jarek

Sam już  nie wiem  :? Badania konieczne... :lol:

admin

:shock:
https://f7td5.app.goo.gl/6BtmQc - Sztokholm sankcjonuje ten przekręt?  :?

Jarek

Niesamowita władza- są nietykalni...

Jarek

Przypomniał mi się artykul  Doktora - laureaci nagrody Nobla- wszystko się zgadza  8)

RafałS

Największa mafia świata.

RafałS

San Francisco nie do poznania, już po wielkim malowaniu trawy, myciu szczochów itd. A ty czekaj na "statki z pomarańczami" (brought to you by $rockefeller & friends) Europo... 8)
https://en.wikipedia.org/wiki/APEC_United_States_2023

admin

Europa sama się dobija dzięki grupie psychopatów zgrupowanych w tzw. Komisji Europejskiej!  8)
Nie ma żadnych szans w konkurencji z miliardowymi nacjami, co nic nie robią, aby walczyć z "ociepleniem klimatu", tylko produkują dobra konsumpcyjne... ;) :?

Jarek

Mamy rzad typowo prounijny, i przyczyniamy sie do wspolnego programu z innymi panstwami  - "europa ruina"- lub deindrustylizacja europy, jak to mowia w AfD. 8) Co gorsze,  drugi sort zapomniał, kto sie stawiał przeciwko rygorowi sanitarnemu w czasie  pandemii, glosujac na tych, ktorzy   przymusowo szczepic chcieli... 8) Hołowniomania w kraju - nie dobrze sie dzieje...

Jarek

ma talent do ogłupiania :?

renia

Ludzie szybko zapominają. Po ostatnich wyborach, gdy Tusk wygrał, nic nie zrobił z tego co obiecywał, wszystko odwrotnie. A teraz myślą, że dotrzyma słowa.

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-11-18, 20:58:43
Mamy rzad typowo prounijny, i przyczyniamy sie do wspolnego programu z innymi panstwami  - "europa ruina"- lub deindrustylizacja europy, jak to mowia w AfD. 8) Co gorsze,  drugi sort zapomniał, kto sie stawiał przeciwko rygorowi sanitarnemu w czasie  pandemii, glosujac na tych, ktorzy   przymusowo szczepic chcieli... 8) Hołowniomania w kraju - nie dobrze sie dzieje...
Serio ktoś się stawiał? :shock:
-Morawiecki kupował wszelkie eksperymenty poza kontrolą.
-Kwestionowanie eksperymentalnych wydatków to na razie tylko Kopacz (ot chwilowy wynik awansu tuskiego).

Znowu RDiP wypadł bezkonkurencyjnie? 8)

Jarek

Ja o terazniejszosci... 8)

Jarek

Cytat: RafałS w 2023-11-18, 21:41:23
Cytat: Jarek w 2023-11-18, 20:58:43
Serio ktoś się stawiał? :shock:
-Morawiecki kupował wszelkie eksperymenty poza kontrolą.
-Kwestionowanie eksperymentalnych wydatków to na razie tylko Kopacz (ot chwilowy wynik awansu tuskiego).

Znowu RDiP wypadł bezkonkurencyjnie? 8)