Jarek
Go
|
Ale co sie staneło?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26655
|
Obrazowo! Tylko o ile mnie pamięć nie myli większość tej kasy to "pożyczka" do spłacenia na szczęście przez pra,pra,pra,prawnuki...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nigdy się specjalnie nie interesowałem wirusologią, ale pamiętam dobrze, że w skrypcie z zoohigieny koronawirusy były opisane, ale tak z ciekawości zamówiłem sobie podręcznik z antykwariatu i wczoraj dotarł, a dziś przeczytałem co w nim pisze na ten temat. Mam tylko jedno pytanie - czy ktoś rozliczy tych gangsterów, co "pandemię" sobie wymyślili? Wkrótce więcej szczegółów...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Że wiedza sprzed 40 lat? To akurat zaleta, bo nauka wtedy była dużo bardziej niezależna.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Faktem jest, że mógł trochę bardziej zaraźliwie zmutować, no ale bez jaj, żeby z przeziębienia zrobić takie hallo?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nikt nigdy tego sanitarysty nie rozliczy, podobnie jak Horbana, Simona itd. Będą się zasłaniali WHO, najnowszymi badaniami i kolejnymi które są konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nigdy się specjalnie nie interesowałem wirusologią, ale pamiętam dobrze, że w skrypcie z zoohigieny koronawirusy były opisane, ale tak z ciekawości zamówiłem sobie podręcznik z antykwariatu i wczoraj dotarł, a dziś przeczytałem co w nim pisze na ten temat. Mam tylko jedno pytanie - czy ktoś rozliczy tych gangsterów, co "pandemię" sobie wymyślili? Wkrótce więcej szczegółów... Gadslem pare razy na tt nawet z expertem Pyrciem(az sie zdziwilem ze mnie zaszczycil) na zarzut, ze w ksiazkach do wirusologii (wklejslem tu obrazek) stoi inaczej to wysmisl mnie, ze to ?przestarzala? wiedza, to samo zrobil ten gbur z potugalii
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Po co znosić obowiązek masek? Ludzie przywykli do masek jak do noszenia slipów. Wczoraj byłem w teatrze, wszyscy mieli maski, rok temu bywały jakieś wyjątki.... żałosny widok. W sumie sam nawet przełożyłem maskę z wewnętrznej kieszeni do spodni, nie wytrzymałem w niej nawet minuty Ja psychicznie nie wytrzymuje sekundy widzac zakneblowane stado W Polsce spoko - bys zobaczyl jak tutaj pokochali kneble .
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Fakt w Polsce jest duży luz, w sumie przed samym teatrem przypomnieliśmy sobie o maskach, Iza nie miała a ja znalazłem jakąś w kieszeni z drugiej czy tam trzeciej fali nawet nie pamietam która to już fala.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj nie ma szans zapomiec knebla lub go nie miec przez chwile, szeryf?w pilnujacych porzadku pełno Obrzyydliwi sa, z wygladu i zachowania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale płaskoziemców i foliarzy jest za mało jednak...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|