admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Spoko teraz e-recepty są na topie i e-L4, tylko PiS im zepsuł lekko zabawę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za Tuska wszystko się unormuje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zapomniałem dodać, że ten "brenzavvy" na cukier w moczu obniża również ciśnienie, ale "dalsze badania są konieczne".
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zapomniałem dodać, że ten "brenzavvy" na cukier w moczu obniża również ciśnienie, ale "dalsze badania są konieczne". Już nawet nazwy im się nie chciało wymyślać to rzucili - beznazwy (i to z błędem jeszcze).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, żeby refundowali "na dziadka"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oj Reniu! Gdzie ja tam występuję?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W roli głównej... Rafał Gajewski Ale gafę strzeliłam, nie miałam wtedy czasu na oglądanie tego filmu i byłam pewna, że to jest druga część wywiadu z Tomaszem Kwaśniewskim. Sorry...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
...Rafał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Rafał... Muszę tę pomyłkę jeszcze sprostować na fb...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobre i uczące nagranie. "Damy sobie radę"... Nie musimy być narodem "gorszym", pracującym dla obcych "panów"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bogactwo Polski (i innych narodów) tkwi w sposobie żywienia. Ale o tym pisał już Doktor Kwaśniewski. Dobrze, że są osoby, które tworzą dochodowy biznes i czerpią mądrość z Żywienia Optymalnego, grupują się, rozwijają i nawet tworzą szkoły biznesu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak z czystej skrupulatności podaję, że "norma" na cholesterol całkowity wynosiła w Polsce 280mg% - za Vademecum lekarza ogólnego wyd V W-wa 1992 s. 862. No ale można się wkrótce spodziewać "normy" 100mg% dzięki zastrzykom nowej generacji na "zły cholesterol". Zapomniałem też dodać, że w wielu badaniach naukowych wykazano, że "im niższy poziom cholesterolu całkowitego we krwi, tym wyższa śmiertelność okołoszpitalna." Ale zapomniałem o tylu ważnych rzeczach wspomnieć, że strach... Wywiady "na żywca" rządzą się jednak innymi prawami niż przemyślany tekst pisany.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dalsze programy TV są konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
E tam! Źle wypadam w takich programach. Ale ponieważ jest to element pewnej planowanej układanki - więc "nie chcem, ale muszem"!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak źle jak właśnie bardzo dobrze. A że temat mało interesujący dla większości, to wiadomo że oglądalności dużej nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|