admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26459
|
Nic dziś nie wiem nowego na ten temat. Strona chodzi, ale nie ja decyduję, kiedy będzie udostępniona. Ponoć ma być perfekcyjnie, więc może czegoś do tego stanu jej jeszcze brakuje!
|
|
|
|
|
|
|
JacekG69
Newbie
wiadomoci: 7
|
To taki test dla Optymalnych?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie sądzę. Raczej dbałość o potencjalnych klientów.
|
|
|
|
|
|
|
JacekG69
Newbie
|
Rozumiem, czekam cierpliwie. Oby wszystko poszło optymalnie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oby tak było!
|
|
|
|
|
|
|
JacekG69
Newbie
|
Będzie
|
|
|
|
|
|
|
RobSon
Newbie
wiadomoci: 3
|
Ale napięcie????
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oficjalnie wystartowało:Limitowana Edycja Kolekcjonerska Książek o Żywieniu Optymalnym Dostępna Teraz!Książki o Żywieniu Optymalnym korojoo.comPakiet Dieta Antyketogeniczna - wyjątkowy zestaw książek składający się z publikacji Tomasza Kwaśniewskiego pt.: "Łatwe odpowiedzi na trudne pytania? i Jana Kwaśniewskiego pt.: "Żywienie Optymalne". Inspiracja? Kilkuletnie dyskusje na forum.dr-kwasniewski.pl, gdzie autor odpowiadał na trudne pytania dotyczące dietetyki. Te najlepsze odpowiedzi zostały uporządkowane tematycznie, aby dostarczyć Ci przystępnej i praktycznej wiedzy o zdrowym odżywianiu! Żywienie Optymalne, reprint pierwszego wydania z 1990 roku, wciąż aktualne zasady Diety Optymalnej dr Jana Kwaśniewskiego - idealne dla tych, którzy szukają sposobu na zdrowe, długie i szczęśliwe życie. Każdy z 1000 egzemplarzy tej kolekcjonerskiej edycji posiada dedykację i podpis Tomasza Kwaśniewskiego!Idealna dla dietetyków, kolekcjonerów i wszystkich, którzy chcą zrozumieć jak unikać i leczyć choroby za pomocą odpowiedniego odżywiania. Zamów teraz w przedsprzedaży, w najkorzystniejszej ofercie cenowej, a pakiet otrzymaj po 28.06! Ograniczona liczba egzemplarzy! Książki o Żywieniu Optymalnym korojoo.com
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
UWAGA!To jest przedsprzedaż - termin realizacji uzależniony od "mojej prawej ręki", ale postaram się... Proszę jednak o cierpliwość.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No w koncu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RobSon
Newbie
wiadomoci: 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zdążyłem!
|
|
|
|
|
|
|
JacekG69
Newbie
|
Też mi się udało
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A, czyli wysylka dopiero na koniec czerwca ale zamawiac juz mozna? Czy wrecz trzeba?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|