|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Nigdy nie wydałbym żadnej książki, bo mnie to rybka, choć bez problemu i wysiłku mógłbym wydawać ze 300 stron na rok, ale nie mam na szczęście żadnego parcia w tym kierunku.
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie
wiadomoci: 19
|
Bardzo zle nastawienie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to zależy z której strony się patrzy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z jedzeniem jak z alkoholem, długo nie widać negatywnych skutków, a gdy już jest źle, to z kolei na Diecie Optymalnej nie ma natychmiastowej poprawy jak po antybiotyku na przykład. I tak koło się zamyka z mantrowaniem, że nic nie pomaga i taka moja dola. Z alkoholrm prościej, bo jest często uznawany jako przyczynę chorób i zognow, bo jak duzo pił i palił wtedy wszystko sie im zgadza Gorzej jak nie pił i nie palił.lol: Oprócz nieszczęsnego pecha, nic innego nie przychodzi im do głowy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O to chodzi, wpływu alkoholu i narkotyków na zdrowie nikt nie neguje, ale chleba powszedniego już tak.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O to chodzi, wpływu alkoholu i narkotyków na zdrowie nikt nie neguje, ale chleba powszedniego już tak. Najważniejsze, że większość stulatków pije i pali mając przeważnie 1,5m w kapeluszu, tylko w pismach kobiecych przeważnie piszą, że "warzywa i owoce..." , a o wzroście i maśle nic nie gadają...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No aktywnie namawia i dobrze to robi Oprocz tego to nawet ciekawie sie go slucha, nawet jezeli go denerwuje tym co ja pisze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To świetnie, że te zestawy książek cieszą się takim zainteresowaniem i wzięciem... Pan Sławek chyba do tego się przycznił nie tak skromnie, jak to wyraził...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niech się sprzedaje !
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pan Sławek chyba do tego się przycznił nie tak skromnie, jak to wyraził... No raczej! Zawsze wszystko wie o książce szybciej niż ja! A w zasadzie to ja się dowiaduję od Sławka co się dzieje!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
saymon9
Newbie
wiadomoci: 24
|
To świetnie, że te zestawy książek cieszą się takim zainteresowaniem i wzięciem... Pan Sławek chyba do tego się przycznił nie tak skromnie, jak to wyraził... Zdecydowanie bardziej niż to wyraził na nagraniu Swoją drogą natknąłem się na Pana Sławka dobrych parę lat temu (zanim jeszcze nawet wiedziałem o Doktorze). I jedno muszę przyznać - to naprawdę fajny facet i robi niesamowitą robotę
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To świetnie, że te zestawy książek cieszą się takim zainteresowaniem i wzięciem... Pan Sławek chyba do tego się przycznił nie tak skromnie, jak to wyraził... Zdecydowanie bardziej niż to wyraził na nagraniu Swoją drogą natknąłem się na Pana Sławka dobrych parę lat temu (zanim jeszcze nawet wiedziałem o Doktorze). I jedno muszę przyznać - to naprawdę fajny facet i robi niesamowitą robotę To świetnie! Przez to, że jest taki skromny, tak wiele osób o tym nie wie. Ja też dopiero od tego roku "znam" Pana Sławka...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie może być! Ja też znam Sławka od tego roku. Dobrą kiełbasę robi! Wiem, bo dał spróbować!
|
|
|
|
|
|
|
|