Autor
|
Wtek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 12099959 razy)
|
adamel
Go
|
A w czym to się wyraża u Teresy? Bo tak to sobie można... dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.
A musisz znać szczegóły?Pyta Cię ktoś o szczegóły z Twojego życia?Teresa z tego co mi wiadomo pomaga ludziom potrzebującym pomocy i to się liczy.Może Tobie też kiedyś pomoże,kto wie. A czy ja w jakiś sposób kwestionuję pomoc Teresy? Zapytałem grzecznie aby się dowiedzieć, nie o szczegóły mi chodzi tylko o argumenty. Ale skoro już tak zostaję przyparty to równie grzecznie przypomnę kwestię WOŚP której przecież nie można zarzucić że nie pomaga. A jednak każdy kto myśli dobrze wie że w samej rzeczy WOŚP szkodzi. I to w takim stopniu adekwatnie do skali na jaką działa... Może tak sprecyzowałbyś swoje przemyślenia, bo nie wiem, czy się z Tobą nie zgodzić odnośnie WOŚP. Mam również mieszane uczucia, aczkolwiek nie wiem, czy na tej samej strunie gramy...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Bo wiesz Tereska to tutaj taka "napierniczalska" sama nic nie potrafi powiedzieć ale napiernicza nas ci±gle jakimis linkami i ciagle rózne fochy stroi a ze to nie mam do niej szacunku no jak to księgowa z GS Z t± księgow± z GS to już jest personalna docinka. Teresa prowadziła prywatn± firmę księgowo¶ci. Ale gdyby nawet była księgow± z GS to co? A kim Ty jeste¶ Sławek, że ubliżasz innym? Jestem "nikim" ale za to widzę że Ty jesteś podnurzkiem Tereski Sławek, aby komuś cokolwiek zarzucać, należałoby wcześniej opanować sztukę ortografii. Dysleksja, dysortografia i temu podobne pierdoły nie miały miejsca w czasach, których nie pamiętasz i mogę Cię zapewnić, że 90% totalnych matołów, kończących szkołę podstawową w moich czasach byłoby zdumionych Twoją pisownią. Jeżeli nie potrafisz zrozumieć sensu przytaczanych przez Teresę artykułów, bądź wypowiedzi na forach, to daruj sobie wszelkie komentarze. "Mądrej głowie dość dwie słowie". I to byłoby na tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Sławek, aby komu¶ cokolwiek zarzucać, należałoby wcze¶niej opanować sztukę ortografii. Dysleksja, dysortografia i temu podobne pierdoły nie miały miejsca w czasach, których nie pamiętasz i mogę Cię zapewnić, że 90% totalnych matołów, kończ±cych szkołę podstawow± w moich czasach byłoby zdumionych Twoj± pisowni±. Wiesz co "adamel" wydaje mnie się że ty jesteś młodszy ode mnie więc znam te czasy a tak na poważnie to wiedz że internet to całkiem inne medium niż np. rozmowa face 2 face dlatego też trzeba się poddać innym zasadom, a jest taka jedna która pozwala ocenić interlokutora a mianowicie wystarczy wrzucić parę "ortografuf" i już wyłapuje się osobników którzy zamiast czytać tresć czytają "słufka" Jeżeli nie potrafisz zrozumieć sensu przytaczanych przez Teresę artykułów, b±dĽ wypowiedzi na forach, to daruj sobie wszelkie komentarze. "M±drej głowie do¶ć dwie słowie". I to byłoby na tyle.
odwróć to i poczytaj netykiete a wszystko się ci wyjaśni P.S. nie bierz tego do siebie
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Dzięki za komplement w sprawie mojego wieku, ale wolę być kokietowany przez płeć piękną
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja uważam, że żadnych ludzi mnie powinno się prześladować, pod warunkiem, że oni nie robią nikomu krzywdy..
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
kogo w następnym rzędzie wytępią Polacy? No nastepnie powinni tepic glupote.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Żydów nie ma, Amiszów już też nie ma, dorsza nie będzie za chwilę... kogo w następnym rzędzie wytępią Polacy?
a kogo dotychczas wytępili, bo nie bardzo rozumiem tą wyliczankę?
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
To juz kolega Wloczykij wyjasni pewnie.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysłałam..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tworzycie najnowsza polska historie? Idziecie glosowac? Bo kto nie glosuje nie ma glosu!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Oczywiście, jakże inaczej.
|