admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26800
|
Spokojnie, skoro w Polsce ludzie się opamiętali i podziękowali temu hipokrycie Kaczyńskiemu, który rękami swoich podwładnych zielone łady podpisywał, to każdemu kolejnemu też podziękują. Bardzo optymistyczne twierdzenie, bo kto wtedy będzie rządził Polkami?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Sytuacja jest trudna, nie ma co ukrywać - stwierdził premier w TVP Info" Będzie grzał ten temat ile tylko paliwa wystarczy. To idealna sytuacja dla polityka, gdy można wskazać wroga, a niewygodne pytania o gospodarkę idą na dalszy plan.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Hameryka jest dogadana z Rosją. Jest interes do zrobienia i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale gdzieś czytałem, że to Polska jest dogadana z Rosją w sprawie podziału Ukrainy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I jak by co, to znowu wyjdę na prounijnego, ale ja to popieram. Wszelkie deregulacje i możliwość wolnego handlu, to wzrost dobrobytu. Osobista spekulacja, czy w oparciu o prognozy gospodarcze ekspertów?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale gdzieś czytałem, że to Polska jest dogadana z Rosją w sprawie podziału Ukrainy. Sam Putin tak twierdzi, ale dodaje, że jak wojska Hołowni wejdą na zachodnią Ukrainę, to już stamtąd nie wyjdą! Tylko nie mam pewności co Włodzimierz ma na myśli...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No właśnie ten podział, tak sądzę, ale pewnie się mylę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Osobista spekulacja, czy w oparciu o prognozy gospodarcze ekspertów?
O nie, nie. Nie dam się wpuścić w maliny tłumaczenia ekonomii, bo już raz na tym forum dałem się wkręcić, by dostać ripostę w stylu - a ja i tak wolę chleb ze smalcem, a reszta to wina Tuska.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No właśnie ten podział, tak sądzę, ale pewnie się mylę. Nie wnikam, ale coś o pierwszym wojowniku Polek na Ukrainie ucichło... Ten Słomka ma słomiany zapał chyba, bo siedzi od początku wojny na Kijowie, a w Kreml się nie wybiera!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Osobista spekulacja, czy w oparciu o prognozy gospodarcze ekspertów?
O nie, nie. Nie dam się wpuścić w maliny tłumaczenia ekonomii, bo już raz na tym forum dałem się wkręcić, by dostać ripostę w stylu - a ja i tak wolę chleb ze smalcem, a reszta to wina Tuska. No dobrze . To o jakim wolnym rynku piszesz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Że tanie jest lepsze od drogiego, a cła uderzają po kieszeni własnych, a nie cudzych obywateli.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz jest w modzie wolny rynek regulowany przez komunię... Znaczy chwilowo paznokcie, a później palce che brukselka odcinać z "niewidzialnej ręki rynku"...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak będzie za darmo, to będą brać jak leci...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Teraz jest w modzie wolny rynek regulowany przez komunię... Znaczy chwilowo paznokcie, a później palce chce brukselka odcinać z "niewidzialnej ręki rynku"... Tak jak z tymi elektrykami: Unia - żądamy elektryków! Chiny - no to macie Unia - tak tanio, to my nie chcemy.
|
|
|
|
|
|
|
|