|
Jarek
Go
|
A gdzie tam wygryza - z KPO na Izere przeznacza
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Wiadomo, trzeba jakoś te miliardy przetracić na swojaków, ścieżki po pisie mają przetarte.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ponoć 5 mld na inwestycję pisowską przeznaczyli. Ale zwolennicy pisu i wielkich państwowych inwestycji powinni być zadowoleni.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo, bo wtedy też był popis
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego ja jestem przeciw, socjalizm to nie jest mój świat.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mój też nie, dlatego nie popieram Tusowskiego rządu lewaków, aktywistów z idiotycznymi pomysłami ratowania planety. Planeta się pali - prezydent Warszawy na poważnie informuje o problemie, a wszystko dzieje się za oknem budynku w którym udzielał wywiadu Psychiatra się kłania.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://youtu.be/OFv-XnRaJHE?si=edDUZBygv3B0flFmA tutaj Tusk tlumaczy się obietnic Wina Ukrainy opozycji która patrzy na ręce, i prezydenta I nie ze jestem fanatykiem Menzena, bo jako opozycja dobra robotę robią , co nie znaczy, że będą dobrze rządzić
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak konfederacja dokręciłaby śrubę komuchom, to zaraz "solidarność" komusza, by ich obaliła.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trzeba najpierw sprawdzić
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pokazali już wysoką askuteczność. Można już testować RDiP. Więc dlaczego nie zajmiesz się promocją, a wracasz do partyjniaków? Tiaaak...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
to tylko załozenie teoretyczne - trzeba sprawdzic
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A będzie jeszcze "piękniej"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rozwalcie sobie UE i walczcie z niemcami, ukraińcami i kim się da. Amerolstwo judzi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Amerole teraz za Chiny się wezmą. Tylko ciężko im tam judzić, bo wszystko skośnookie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Amerole teraz za Chiny się wezmą. Tylko ciężko im tam judzić, bo wszystko skośnookie... Tajwańskie (amerolskie) judzenie . Podobno łatwiej chińczykom przyswoić angielski, niż anglosasom - chiński.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bosaka podziwiam ostatnio. Ma bardzo celne i mądre spostrzeżenia...
|
|
|
|
|
|
|
|