Blackend
|
Marne przykłady serwujesz - a jaki obcy język znała Merkel ?
Niemiecki. I Włodzimierz też.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Można jeszcze podwładnych witać kwiatami za "sukces" typu 25:1. Można się tez łasic jak Tusk i przeznaczyć kasę na dopłaty do niemieckich używanych elektryków
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecki. I Włodzimierz też. A jaki zna Tusk?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Można się tez łasic jak Tusk i przeznaczyć kasę na dopłaty do niemieckich używanych elektryków
A jak Urszulka na niego miło spoglądała. Jak nic, lgną do niego te Niemki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Głupie do głupiego ciągnie.. Urszula wyszczepila Europę a Tusk zakosił 159 miliardów z OFE Nie potrzeba znać żadnego języka obcego
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W jakim języku obcym Tusk może negocjować warunki traktatu Europejskiego argumentując pozycje Polski jako silny kraj w nowym obliczu Unii?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
"Polisz inglisz" polerował czy jakoś tak. Na potrzeby amerolskiej choinki w EU.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
takim angielskim, to sobie moze pogadac na przystanku autobusowym z wyrozumiałeym anglikiem o pogodzie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemiecki. I Włodzimierz też. Makrela tyle na salonach była, i nie potrafiła jednego zdania po Angielsku sie nauczyc, no ale ona moze, bo nie z pisu...A Niemieckim na salonach to sie mozna podetrzec W USA, Francji Angli, nawet Holenderzy, i cała Skandynawia nie chce po niemiecku gadac, bo uwazaja to za obciach, tylko w ostatetcznosci Bo kojarzy sie z dyscyplina i hitlerem..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
Napisałbym coś miłego o Żydach, ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi! O Lewitach i owszem, bo to Słowianie co mośkami przewodzili 40 lat na pustyni - dlatego taka nienawiść wśród motłochu żydowskiego do Słowiań, ale nie rozwijam, bo każdy sobie może samodzielnie odszukać i poczytać. Haplogrup się nie da oszukać, a po oczach na pierwszy rzut oka się poznaje... I żeby mnie tu kto antysemityzmu nie zarzucił, albowiem motłoch semicki jest mi całkowicie obojętny, Lewitów zaś szanuję bo na to zasługują.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A mi mogą zarzucać antysemityzm, bo na mnie wytresowane przez media stado nie ma żadnego wpływu ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A my nie. Sobie róbcie u brauna w kiblu promocje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeśli zrobił to od serca jestem za poprawka
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co, chodziło o to, żebym wiedział że jest takie swieto "chanuka" I że zagnieździli się w mojej głowie bez pytania Nie ze mną takie numery Bruner...Niech gasi jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|