RafałS
|
...mental masz ...
Niegrzecznie Jarku. Zachowujesz się jak poszczepieniec-urojeniec. Niedobrze to wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26574
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
...mental masz ...
Niegrzecznie Jarku. Zachowujesz się jak poszczepieniec-urojeniec. Niedobrze to wygląda. No przecież ci napisałem żeś zaszczepiony ARD -ZDF to papugujesz maciakujesz, fantazjujesz...Jakas własna kreatiw widzę ze nie wchodzi w grę
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I jeszcze jedno - całe "oszczędności" Unii związane z co2 przepadły, ponieważ wojna słowiańska "wytworzyła" około 200mln ton co2. To tyle za ile cała Polska buli na ETS ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A kto zmienil zapisy traktatu czlonkowstwa w Unii ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jaki idota by chciał do takiej Unii wchodzić i spelniac niewolnicze warunki ..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie wiem kto zmienił, ale wiem kto podpisał "kamienie milowe" zamieniające obywateli Polski w niewolników korporacji - Morawiecki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z gadania nic nie wynika. A z czego buduje sie swiadomosc społeczna? Z pieprzenia głupot i urojeń po jutubach, a nie z analizowania faktów. Wystarczy porównać dochód narodowy w latach 1945-do dziś Polski i Niemiec, ale po co, jak lepiej teraz mają, to się Polsce należy... "Oszczędnością i pracą ludzie się bogacą", a nie komunizmem na obcych pożyczkach. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/polska-moglaby-byc-potega-gospodarcza-ii-wojna-swiatowa-przyniosla-zalamanie/76wze24 - tu jest porównanie gospodarek w latach 1938-1945. Kto zarobił na WWII? Teraz ciągną kokosy z wojny słowiańskiej, to jedyny kraj, co zawsze prowadzi "słuszne" wojny, na których słusznie zarabia. A kto załatwia dziś Europę ekonomicznie "płonięciem planety", bo przecież nie sami sobie ludzie wprowadzają ten klimatyczny zamordyzm, tylko kierowanymi "z zewnątrz" urzędasami z brukselki, bo plan jest zaorać Europę, zaorać Rosję, a później wziąć się za Chiny i się go realizuje i będzie realizować perfekcyjnie, bo cwaniaczki w wallstreet tego pilnują. Ale to mnie nie interesuje, dlatego na tym co napisałem poprzestanę. Wolę sobie poczytać o ... O kwiatkach "kosmosach", bo pięknie kwitną w okolicy. Zacznę od tego - https://pl.wikipedia.org/wiki/Kosmos_(roślina) - a jak mnie zainteresuje, to może coś w .pdf poszperam. Podobnie jak "byczek Fernando"... https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tFP1zcsNjAtKjaryDJg9OJJqsxWSEstykvMS8kHAHtICRw&q=byk+fernando&rlz=1C1FKPE_plPL972PL972&oq=Byk+Fernando&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCggAEC4Y1AIYgAQyCggAEC4Y1AIYgAQyDAgBEEUYORjjAhiABDIKCAIQLhjUAhiABDIKCAMQLhjUAhiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIICAcQABgWGB4yCAgIEAAYFhgeMgoICRAAGIAEGKIE0gEKMTE5OTBqMGoxNagCCLACAQ&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:0eb3c4ac,vid:4kw6fmezrYA,st:0
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z gadania nic nie wynika. Pożyjemy zobaczymy...Oby nie było coraz gorzej... Ja mimo wszystko jestem optymistką i uważam, że "karma" wraca...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie wiem kto zmienił, ale wiem kto podpisał "kamienie milowe" zamieniające obywateli Polski w niewolników korporacji - Morawiecki. Jak się nie wie kto zmienił warunki traktatu i jakie warunki wprowadzil w krajach członkowskich to pisanie o winie pisu nie ma sensu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z gadania nic nie wynika. Pożyjemy zobaczymy...Oby nie było coraz gorzej... Ja mimo wszystko jestem optymistką i uważam, że "karma" wraca... Zabronili krytykować unię...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z gadania nic nie wynika. Pożyjemy zobaczymy...Oby nie było coraz gorzej... Ja mimo wszystko jestem optymistką i uważam, że "karma" wraca... Dokladnie. Czas pokaże, bo nawet wyśmiewanyego Leppera czas zweryfikował. Powoli wychodzi, ze się nie mylił...Kto tam wie, czy go Tusk nie ubił, może za 10 lat wyjdzie na jaw, że największy złodziej i morderca został po raz drugi premierem ponieważ świadomość społeczna była na tak niskim poziomie że bandziora od człowieka nie odróżniali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie wiem kto zmienił, ale wiem kto podpisał "kamienie milowe" zamieniające obywateli Polski w niewolników korporacji - Morawiecki. Jak się nie wie kto zmienił warunki traktatu i jakie warunki wprowadzil w krajach członkowskich to pisanie o winie pisu nie ma sensu Tym bardziej nie ma sensu chwalenie postępowania Tuska...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewno ze niema, bo jezeli Morawiecki wszystkim podpisał kamienie milowe w całej unii niemieckiej, i za wszystkich zadecydował, to wiadomo ze to wina pisu na skale europejska, juz nawet nie Polski...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No...
Nie do mnie ze swoimi urojeniami. Uderzaj do Johnsonków, tam twój zarząd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No...
Nie do mnie ze swoimi urojeniami. Uderzaj do Johnsonków, tam twój zarząd. Ty naprawde tego nie wyłapujesz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|