Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Może konieczność wożenia gaśnicy wreszcie zniosą - bo jeszcze nie słyszałem, aby palący się pojazd typu benzyna, czy diesel kto ugasił tymi "zabawkami" gaśniczymi. A elektryk jak zapłonie to 5 jednostek straży czuwa aż się bezpiecznie dopali, bo ugasić się tego nie da.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze nie potrafią...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rakieta...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jadwiga...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to dziecko jeszcze dla niektórych, dlatego mówią na nią "Iga".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na serio ona ma na imię Jadwiga? Szukałam w Wikipedii, nic takiego nie podają... Tylko, że na drugie ma Natalia...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W kosmos lataja, ale elektryka,tylko na 500 km zasiegu wolno produkowac...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ekologiczny pozar...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niektóre parkingi podziemne są zamknięte dla elektryków. To tak średnio kupić sobie za pół bańki Tesle i na zewnątrz parkować.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na serio ona ma na imię Jadwiga? Szukałam w Wikipedii, nic takiego nie podają... Tylko, że na drugie ma Natalia... Ona jest Iga, czyli siusiumajtka od Jadwiga - dawniej Iga było zdrobnieniem od Jadwiga, a dziś siusiumajtki od Jadwigi samodzielnie funkcjonują jako Igi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na serio ona ma na imię Jadwiga? Szukałam w Wikipedii, nic takiego nie podają... Tylko, że na drugie ma Natalia... Ona jest Iga, czyli siusiumajtka od Jadwiga - dawniej Iga było zdrobnieniem od Jadwiga, a dziś siusiumajtki od Jadwigi samodzielnie funkcjonują jako Igi. Wreszcie zrozumiałam... Siusiumajtki od Jadwigi to są teraz Igi, bo noszą figi... Albo jeszcze mniej... To musi brzmieć krócej...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Artykuł na poziomie... WHO, albo Instytutu Żywności (jakkolwiek on się teraz nazywa)... Reklama badań, czyli nagonka na klientów leków. Pewnie jak placki z kalafiora nie pomogą, to statyny trzeba brać, aby o zdrowie dbać...
|
|
|
|
|
|
|
|