Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Optymalni a alkohol...

Zaczęty przez ArT_B_, 2010-10-31, 22:54:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iga

renia

Tylko nie mów, że je znosisz.. :shock: :lol:

RTS

Jaja to w advocatach są.

Zonia

Cytat: RTS w 2010-11-01, 00:12:30
Jaja to w advocatach są.

adwokaty są pyszne, ale ciężkie :(

renia

No przynajmniej powinien mieć jaja taki adwokat.. 8)

kristan

A może ajerkoniak kapitana                        http://www.jedzoptymalnie.pl/kulinaria.php?id=253

ArT_B_

ja paliłem 20 lat... teraz też nie znosze smrodu fajek...
renia: dobre jaja nie są złe ;)

ArT_B_

Cytat: kristan w 2010-11-01, 06:05:17
A może ajerkoniak kapitana                        http://www.jedzoptymalnie.pl/kulinaria.php?id=253
znaczy koniak na jajach kapitana?

kriskor

Ja osobiście odrzutem od alkoholu nie martwiłbym się. Ostatecznie zawsze można zamienić na inną używkę, może nawet i zdrowszą  :D

adampio

Cytat: kriskor w 2010-11-01, 12:03:11
Ja osobiście odrzutem od alkoholu nie martwiłbym się. Ostatecznie zawsze można zamienić na inną używkę, może nawet i zdrowszą  :D

Uzywka i zdrowie.....nie bardzo mnie ten koktail pasuje.

Osobiscie wole 10 gr kaka roztartego na gesta mase ze smietanka 38%, zalanego gotowana woda i 50 gr koniaku.

Tzw "lumumba".

Iga

Cytat: adampio w 2010-11-01, 12:21:30

Osobiscie wole 10 gr kaka roztartego na gesta mase ze smietanka 38%, zalanego gotowana woda i 50 gr koniaku.

Tzw "lumumba".
Adam,przypomniałeś mi pysznego drinka,którego piłam latem,ale niestety nie pamiętam z czego był robiony  :roll: Za rok wypróbuję. :P

adampio

Cytat: Iga w 2010-11-01, 12:27:45
Cytat: adampio w 2010-11-01, 12:21:30

Tzw "lumumba".
Adam,przypomniałeś mi pysznego drinka,którego piłam latem,ale niestety nie pamiętam z czego był robiony  :roll: Za rok wypróbuję. :P

E tam, bedziesz czekala, powiedz tylko czym / jak smakowal a powiem Ci co to bylo. Powiedz jeszcze w jakim kraju pilas

Iga

Cytat: adampio w 2010-11-01, 12:46:56

E tam, bedziesz czekala, powiedz tylko czym / jak smakowal a powiem Ci co to bylo. Powiedz jeszcze w jakim kraju pilas
W Polsce piłam ,serio dokładnie nie pamiętam.Wiem,że był sok bananowy,kawałek arbuza i jeszcze coś innego.Wszystko mi tak smakowało ,że nie mogłam się temu oprzeć.  :roll:

adampio

A pamietasz gdzie, jakas nazwa resturacji,baru,dyskoteki "bydle" co!!! :lol:

Iga

Cytat: adampio w 2010-11-01, 13:04:01
A pamietasz gdzie, jakas nazwa resturacji,baru,dyskoteki "bydle" co!!! :lol:
Eno,eno.  :lol: To był klub,dyskoteka ,ale nie powiem gdzie,co i jak  :lol:

kriskor

Adampio odnośnie twojego drinka. Czy równie dobry efekt smakowy zyskamy zastępując koniak rumem ??

renia

Cytat: Iga w 2010-11-01, 13:07:02
..ale nie powiem gdzie,co i jak  :lol:

..a z kim.. :roll: :mrgreen:

renia

Ostatnio jak wchodzę na to Forum, to najpierw czuć zapach alkoholu, a dopiero po chwili pojawiają się napisy..Dobrze, że mam chociaż monitor nieprzemakalny.. :lol: :wink: