Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Jadłospis JK i TK

Zaczęty przez Brzeti, 2007-03-23, 07:50:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Brzeti

Drogi Toanie,
czy mógłbyś podać nam, forumowiczom, tygodniowy jadłospis swój oraz doktora Jana Kwaśniewskiego?

Bardzo jestem ciekawy jak wygląda jedzenie człowieka, który "lekką ręką" robi 500 pompek. Żywię się od 4 lat optymalnie ale, niestety, moim "największym wyczynem" był, miesiąc temu, rozlany wyrostek robaczkowy(koprolit). Dlatego potrzebuję żywić się wedle wzoru.
Jakie żywienie powoduje zapalenie wyrostka?
Czy należy zachowywać proporcję i kierować się smakiem, czy zachowywać gramaturę?
Jakie żywienie powoduje zimne ręce?
Co Jan Kwaśniewski sądzi o propozycjach rotacji mlecznych i zbożowych?
Czy Jan Kwaśniewski jada produkty zbożowe?
Jakie żywienie zastosować przy łupieżu?
Jak się żywić by unormalizować wypróżnienia? Przed wyrostkiem miałem częste rozwolnienia, z kolei od operacji ciągłe zatwardzenia.
Jak się żywić by wzmocnić ścięgna i mięśnie i mieć ochotę na sport? Czytałem w książkach Jana Kwaśniewskiego, że dla człowieka prawidłowo żywionego sport jest największą przyjemnością.

Pozdrawiam
Adam 

toan

Nie - nie mogę. Z Tatusiem nie mieszkam już ponad 15 lat, a jadamy wspólnie jedynie z okazji Świąt, ale pewnie chętnie odpowie, jeśli się z Nim skontaktujesz. A ja nie jestem osobą publiczną, więc nikogo nie powinno obchodzić, co, kiedy, z kim i dlaczego jadam.
Nie wiem jak wygląda indywidualny jadłospis kogoś "na 500 pompek", ale łatwo obliczyć zapotrzebowanie energetyczne zależne głównie od wzrostu, więc jadłospis można ułożyć bez problemu.
A jako osoba prywatna odpowiadam na pytania tak:
1. nie wiem, ale pamiętam, że lubiłem chleb ze smalcem, suto posolony,
2. nie mam nawet zielonego pojęcia!, osobiście jadam prosto i monotonnie,
3. zimne ręce? - nie pamiętam kiedy ostatnio miałem zimne ręce!,
4. zapytaj Jana Kwaśniewskiego, mnie to nie interesuje,
5. nie wiem,
6. przy łupieżu? - to chyba jakiś szampon?,
7. nigdy nie miałem problemów z ubikacją, a gdy mi usuwali wyrostek - to miałem 4,5 lat,
8. trzeba wreszcie się ruszyć i wytrwać w postanowieniu, a wkrótce "ruch" stanie się przyjemnością,

Również serdecznie pozdrawiam.

Tomasz Kwaśniewski

elmo

Cytat: Brzeti w 2007-03-23, 07:50:20
Drogi Toanie,
czy mógłbyś podać nam, forumowiczom, tygodniowy jadłospis swój oraz doktora Jana Kwaśniewskiego?

Ja jestem pewna ,że zarówno JK jak i TK się nie objadają  :D .
Umiar we wszystkim  :D

nik

Brzeti, JK w ktorejs z ksiazek (ale niestety nie pamietam, ktorej) na prosbe czytelnika podal swoj jadlospis. Poszukaj, to na pewno gdzies jest.