Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Proszę o pomoc !!! Wrzody, candida, dziwny trądzik...

Zaczęty przez justi2001, 2008-05-16, 13:13:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyta

Cytat: WojciechS w 2008-12-26, 12:50:23
Najlepiej się ludzi poznaje po stosunku do stosunku.  :lol:

Bardzo dobre stosunki z rodzicami leczą choroby ,tylko mnie ciekawi,czy tez je powodują?   :lol: 

WojciechS

A co tak kopara opadła w tym temacie?. :shock:
Coś z regułą "2-3 łyżki na szklankę wody" popitoliłem :shock:

Blackend

Cytat: WojciechS w 2008-12-26, 17:18:51
A co tak kopara opadła w tym temacie?. :shock:

próbujemy się ustosunkować do bardzo dobrego stosunku z nadzieją, że przed oczami objawia się nam magiczne liczby,
oczywiście zachowując prawidłową regułę 0,8/30... ciemność widzę, ciemność widzę!

WojciechS

A tu jeszcze taki stosunek: "pod żadnym pozorem nie przekraczać 1,5g węglowodanów na 1g białka." Czyli 1:1,5 - i dlaczego? No zmądrzeć od czytania czegoś takiego, to się nie zmądrzeje, a tylko większego kociokwiku można dostać!. To teraz "Kwaśniewski" zaleca na gram białka do półtora grama cukru  :shock:
Kocikwik, kocikwik po trzykroć kocikwik. I jak tu stosować tę dietę :lol: bez reguły 0,8 i reguły 30g!. One wszystko wyjaśniają i już. :lol: :lol: :lol:

Blackend

jeżeli do tego dodamy jeszcze,że mleko kobiece ma średnio BTW 1:3:6  :shock:
to jak to jest?  :lol: sciema panie, niezła ściema ;)
ale ja i tak nie wiem o czym piszę / ja tu tylko gościnnie...

WojciechS

Aj waj, aj waj, aleś dowalił z tym niemowlęcym pokarmem, ale dużo galaktozy i cholesterolu trzeba na budowę mózgu!. Laktoza jest idealnym materiałem wyjściowym do tego!. Cukier buraczany już nie!

_flo

Cytat: justi2001 w 2008-12-24, 12:01:42
Niestety zycie nie szczedzi mi stresu i przykrosci zwlaszcza ostatnio, gyd zaczelam prace ...

zmien prace, skoro sie do niej nie nadajesz... nim szybciej tym lepiej
stres to nie zarty, tyle samo robi spustoszenia w organizmie co zla dieta

adampio

Cytat: WojciechS w 2008-12-26, 18:21:34
A tu jeszcze taki stosunek: "pod żadnym pozorem nie przekraczać 1,5g węglowodanów na 1g białka." Czyli 1:1,5 - i dlaczego? No zmądrzeć od czytania czegoś takiego, to się nie zmądrzeje, a tylko większego kociokwiku można dostać!. To teraz "Kwaśniewski" zaleca na gram białka do półtora grama cukru  :shock:
Kocikwik, kocikwik po trzykroć kocikwik. I jak tu stosować tę dietę :lol: bez reguły 0,8 i reguły 30g!. One wszystko wyjaśniają i już. :lol: :lol: :lol:

Co pijesz, ze takie gowno mowisz?

Blackend

Cytat: WojciechS w 2008-12-26, 18:57:42
Aj waj, aj waj, aleś dowalił z tym niemowlęcym pokarmem, ale dużo galaktozy i cholesterolu trzeba na budowę mózgu!.

no i teraz nas posądzą o antysemityzm ;)
a my tu niesmiało do reguły się ustosunkowujemy.

WojciechS

Cytat: adampio w 2008-12-26, 19:05:02
Cytat: WojciechS w 2008-12-26, 18:21:34

Co pijesz, ze takie gowno mowisz?

http://www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY - już raz admin mi wywalił ten link przy odpowiedzi dla gnidona :?, a to takie adekwatne do sytuacji. Może tym razem się uda zachować?

WojciechS

Cytat: Blackend w 2008-12-26, 19:10:15
a my tu niesmiało do reguły się ustosunkowujemy.

No jest jeszcze np: "reguła 300g"  :shock:, ale też się można zagubić w tym gąszczu, bo raz jest o grzybach cyt: "pieczarki i inne grzyby w ilości do 300g dziennie", a drugi raz "reguła 300g" przyjmuje brzmienie cyt: "owoce jagodowe ... w ilości do 300g na dobę".
Wszyscy gadają o jakieś "regule 30g", a tu wyraźnie widać "regułę 300g" :shock:

Blackend

Cytat: WojciechS w 2008-12-26, 19:27:37
Wszyscy gadają o jakieś "regule 30g", a tu wyraźnie widać "regułę 300g" :shock:

i to jest bardzo dobra reguła / po jej zastosowaniu osiagamy 10 razy szybciej wyniki!  :shock:

justi2001

U mnie to chyba tylko nerwy... Wczoraj zladlam:

80g bialka, 220 tluszczu, 100 wegli...

Ja chyba jestem powaznie niedozywiona... Wczoraj po tym co zjadlam czulam sie nadzwyczaj dobrze... Poza tym tylko raz w ciagu dnia tak naprawde zjadlam do syta

Zaczelam uzywac kalkulatora optymalnego online...

Dalsze wnioski wysnuje za jakis tydzien...