Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

kakao

Zaczęty przez adampio, 2008-04-05, 21:34:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

wojteks

U koleżanki, coś jest nie tak, jak wy świat wirtualny podciągacie pod rzeczywiśtość. To mi pachnie Matrixem 8). Serdecznie współczuję!

monikaf

czyli to wszystko na niby??? to znaczy ze i strona OSBO tez? i to forum, cale??? a rozmawia sie googlebootami, nie z zywymi ludzmi????

grizzly

Cytat: Teresa Stachurska w 2008-09-25, 22:05:27
...Mnie to widowisko razi... Może nie mnie jedną?...

Teresa, a napisz tak "z renkom na sercu" 8) czy Ty smiejesz sie kiedykolwiek
czy Jestes zawsze tak "usztywniona" jak "ogon kangura" ??? :P :P :P

Gdzie Ty Dziewcze wesolosc zagubila??? 8)

wojteks

Cytat: monikaf w 2008-09-25, 22:14:14
czyli to wszystko na niby??? to znaczy ze i strona OSBO tez? i to forum, cale??? a rozmawia sie googlebootami, nie z zywymi ludzmi????

Ty jednak na poważnie...  :cry:

monikaf

Wojteks poniewaz jestem idiotka nie rozumiem, czyli mozna bezkarnie kogos wyzwac, zmieszac z blotem ,drwic z niego a jak sie to komus nie podoba to znaczy ze nie zna sie na  zartach wyjatkowo wysokich lotow? Pytam , bo nie rozumiem . Czyli jakby  tutaj Ciebie ktos wyzwal,ponizal, bawil sie Twoim kosztem   to luzik rozumiem, bo to tylko internet? albo tylko zartowal? no to jesli tak to nie rozumiem po co te prosby o spokoj, mozna bluzgac do woli, tak?Potem wystarczy powiedzeic, : och, nie znasz sie na zartach?

Jesli zechcesz, odpowiesz. Dobranoc.

Teresa Stachurska

Cytat: grizzly w 2008-09-25, 22:14:18
Cytat: Teresa Stachurska w 2008-09-25, 22:05:27
...Mnie to widowisko razi... Może nie mnie jedną?...

Teresa, a napisz tak "z renkom na sercu" 8) czy Ty smiejesz sie kiedykolwiek
czy Jestes zawsze tak "usztywniona" jak "ogon kangura" ??? :P :P :P

Gdzie Ty Dziewcze wesolosc zagubila??? 8)

Powyższe mam za gburowate, ok? Rozumiem, że można być i w Pańskim guście, ale wymagać tego Pan nie może ani ode mnie, ani od kogo innego. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie bym się powtarzała.

wojteks

Cytat: monikaf w 2008-09-25, 22:25:48Jesli zechcesz, odpowiesz. Dobranoc.

Z której gwiazdki spadłaś księżniczko Moniczko do internetu  :shock:
Miłych snów wszystkim Madame's & Gentelmen's!  :D
Princesie Edycie & Princowi "Miśkowi" też  :wink:

Gwidon

a ja dzis rano zagotowalem 200 g  smietanki z 4-5 kostkami  gozkiej czekolady  do  tego  ze 4  migdalki!!!
- swietke  kakao  ze sniadaniem  w jednym  dajzce  duzo energii , swietne samopoczucie , spora dawke  magnezu i  redukcje bialka !!!

POZDR.

lekarka

Cytat: wojteks w 2008-09-25, 22:12:22
U koleżanki, coś jest nie tak, jak wy świat wirtualny podciągacie pod rzeczywiśtość. To mi pachnie Matrixem 8). Serdecznie współczuję!

Rzeczywistość jest konsekwencją naszych myśli.
Zanim coś uformujesz, myślisz o tworze Twoich wirtualnych dywagacji.