Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Palenie papierosów. Co o paleniu mówi dr Kwaśniewski?

Zaczęty przez ElaC, 2012-06-01, 12:48:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Nowa jednostka chorobwa to nowa galez biznesu i rynek zbytu  :lol: Ciesza sie wszyscy zainteresowani i zacieraja rece :D

A w piatek bylem w sklepie komputerowym, spotkalem paru znajomkow, pogadalismy. Jeden opowiadal, ze byl ostatnio na badaniu okresowym z pracy, przeswietlenia pluc itp.
Kiedy juz po badaniu zapytal go lekarz czy pali, to powiedzial, ze tak, od 30 lat. Lekarz zapytal ile, to ten mowil ze ok ramki tygodniowo  :shock:
Lekarz zrobil oczy i jeszcze raz go chcial osluchac i przeswietlic. Byl zdziwionty, bo zadnego charczenia, dyszenia, zmian itp :D

W ogole, koles mowil, ze teraz musi kupowac polskie fajki, bo ukraincy nie przyjezdzaja, i ze mu polskie nie smakuja, bo maja jakis dodatek antypozarowy.
Nie wiedzialem, ze dodaja takich specyfikow :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Już starożytni Indianie palili fajki pokoju i skończyli w zoo jako eksponaty, więc palenie się nie opłaca. ;)

Jarek

Dopiero wieczorem przy ognisku, Nie palili jak polowali, na filmach widziałem... :lol:

Blackend

No właśnie, nie potrafili porządnej zadymy zrobić. ;)

Gavroche

Wczoraj spaliłem swoje copółroczne cygarko, dzisiaj mam syndrom dnia poprzedniego. :mrgreen:
Nikotyna jest jednak fajnym nootropem i to nie tylko moje zdanie:
http://neuroupgrade.pl/nikotyna-i-jej-zaskakujace-wlasciwosci-nie-tylko-dla-palacych/