Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

czy ktoś wyleczył się z nerwicy lękowej dzięki DO???

Zaczęty przez arti, 2009-07-20, 14:40:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: RafałS w 2014-04-06, 17:27:52
Oczywiście, macie rację. Po prostu znacie innych niemców. Podobno jest ich trochę. :lol:

Taka jest różnica... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=77a-k8_CAb8

Blackend

RafałS

Generalnie... To nie te czasy że można tak łatwo nacjogeneralizować jak dawniej. Państwa, szczególnie zachodnie są bardzo pstrokate etnicznie, a i na zwyczaje ma to przełożenie.

Gavroche

He, he, he :D
A ja tylko chciałem powiedzieć, że jak przesadzę z węglami, to mi się tryb pracy włącza :lol:

Blackend

Cytat: RafałS w 2014-04-06, 19:37:54
Generalnie... To nie te czasy że można tak łatwo nacjogeneralizować jak dawniej. Państwa, szczególnie zachodnie są bardzo pstrokate etnicznie, a i na zwyczaje ma to przełożenie.

Ja jestem jak najdalszy od generalizowania narodowego, podałem tylko przykłady różnych diet, a dobrobyt jakby jednakowy.
Hamerykańce jak mieli wolność gospodarczą, byli najszybciej rozwijającą się gospodarką, a tygiel narodowościowy i dietetyczny jest tam niezły. Szwajcarzy zaś są najbardziej zróżnicowani w Europie pod względem wyznań i mają 20% obcokrajowców.
Zapomniałem o kolejnym tygrysie azjatyckim Korei Południowej.

RafałS

Cytat: Gavroche w 2014-04-06, 19:46:52
He, he, he :D
A ja tylko chciałem powiedzieć, że jak przesadzę z węglami, to mi się tryb pracy włącza :lol:
Zdarzają się takie historie...  :)

RafałS

Cytat: Blackend w 2014-04-06, 20:01:16
...Hamerykańce jak mieli wolność gospodarczą, byli najszybciej rozwijającą się gospodarką, a tygiel narodowościowy i dietetyczny jest tam niezły...
Oczywiście, oczywiście. Ale i oczywiście tamtych amerykanów już nie ma. Wystarczy rzucić okiem na stare "materiały video" by wyłapać różnice w budowie typowego obywatela dawniej i dziś.  8)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-04-06, 20:17:48
Cytat: Blackend w 2014-04-06, 20:01:16
...Hamerykańce jak mieli wolność gospodarczą, byli najszybciej rozwijającą się gospodarką, a tygiel narodowościowy i dietetyczny jest tam niezły...
Oczywiście, oczywiście. Ale i oczywiście tamtych amerykanów już nie ma. Wystarczy rzucić okiem na stare "materiały video" by wyłapać różnice w budowie typowego obywatela dawniej i dziś.  8)
Bo drelichowe ogrodniczki i koszule flanelowe w kratę wyszczuplają :wink:

RafałS