Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

ZADUSZKI

Zaczęty przez WojciechS, 2010-11-02, 07:00:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Dziś Zaduszki, Dzień wspominania Zmarłych.
Napisałbym coś o Panu Prezesie Adamie Jany, ale zbyt mało Go znałem... 
Jednak wielu twierdzi, że to jest wyjątkowy Byt, zasługujący ze wszech miar na pamięć.
A więc Cześć i Chwała Tobie Adamie Jany!

Teresa Stachurska

Pan Adam Jany wiele zrobił dla upowszechnienia ŻO i DO, jak i dla OSBO. Ostatnio zaś filmiki na you tube dzięki jego staraniom można obejrzeć. 

renia

Tak. Prawie do końca swoich dni starał się o dobro OSBO. Nawet wiedząc o swojej chorobie nie wycofał się z tej działalności i działalności na rzecz DO. Cześć Jego pamięci..

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-11-02, 07:00:40
Dzień wspominania Zmarłych.
Pana śp.Adama Jany nie znałam,widziałam Go jedynie w Internecie .Z wyglądu bardzo miły człowiek.

Ja chcę wspomnieć śp.Jurka z Forum,bo był taką bliską osobą tutaj dla mnie.

renia

Pamiętam jak On zmarł. Wtedy byłam tutaj początkującą Optymalną i było to dla mnie szokiem. Ale ponoć On miał zdrowie kompletnie zrujnowane przed DO i nic mu pomóc już nie mogło.. :( Ale przeciwnicy DO się cieszyli i wykorzystywali tą śmierć do drwin z DO.. :x

Iga

Cytat: renia w 2010-11-02, 13:11:06
Ale ponoć On miał zdrowie kompletnie zrujnowane przed DO i nic mu pomóc już nie mogło.. :(
Tak.
Bardzo miło Go wspominam.Bardzo brakowało mi Jego osoby,Jego nicku na dole.Jego śmierć dziwnie mocno mnie dotknęła,choć nie znaliśmy się z reala.

renia

Może kiedyś wszyscy się spotkamy w realnym niebie.. :roll:

kodar

Cytat: WojciechS w 2010-11-02, 07:00:40
Dziś Zaduszki, Dzień wspominania Zmarłych.
Napisałbym coś o Panu Prezesie Adamie Jany, ale zbyt mało Go znałem... 
Jednak wielu twierdzi, że to jest wyjątkowy Byt, zasługujący ze wszech miar na pamięć.
A więc Cześć i Chwała Tobie Adamie Jany!
Czesc i chwala wszystkim znajomym i nieznajomym,ktorzy  juz po tamtej stronie.

WojciechS