Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

KuchniaTV

Zaczęty przez admin, 2009-04-20, 09:25:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: admin w 2009-04-20, 09:25:16
Czy zagląda tu jakiś producent telewizyjny od kulinarii?

Nie zagląda?
A to szkoda, bo sukces gwarantowany.

kangur

Cytat: admin w 2009-05-05, 07:04:44
Cytat: admin w 2009-04-20, 09:25:16
Czy zagląda tu jakiś producent telewizyjny od kulinarii?

Nie zagląda?
A to szkoda, bo sukces gwarantowany.

Czekaj tatka latka.

admin

Cytat: kangur w 2009-06-23, 10:46:09
Czekaj tatka latka.

Nie zapeszaj "kangooooru", bo jeszcze się kto zgłosi... i przykrość ci sprawi :(
A tak, mam czyste sumienie i skończy się na "pogadaniu".  :D

kangur

Cytat: admin w 2009-06-23, 12:15:05
Cytat: kangur w 2009-06-23, 10:46:09
Czekaj tatka latka.

Nie zapeszaj "kangooooru", bo jeszcze się kto zgłosi... i przykrość ci sprawi :(
A tak, mam czyste sumienie i skończy się na "pogadaniu".  :D

Jak sie ktos zglosi, to sie bardzo bede cieszyc, jak ze wszystkich danych z badania mojej krwi. Everyhing normal.
A ty sie boisz, ze ktos sie moze zglosic?

admin

Bądź spokojny - w razie czego - mam już warunki kontraktu przemyślane.  :D

renia

"adminie" szukam w wyszukiwarce i nie mogę znaleźć nic na temat obecnej diety W. Lutza. Czy mi się tylko "przesłyszało", czy to prawda, że od wielu lat, dr Lutz jest na Żywieniu Optymalnym?

michal

Cytat: renia w 2009-06-26, 12:13:14
Czy mi się tylko "przesłyszało", czy to prawda, że od wielu lat, dr Lutz jest na Żywieniu Optymalnym?

Czytaj tutaj:
Cytat: admin w 2009-06-23, 08:08:13Na Żywieniu Optymalnym od 2000r.

renia

Dzięki "michał", jednak mi się nie "przesłyszało". Ta wiadomość jest dla mnie ( i nie tylko dla mnie), bardzo istotna.

admin

http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - pewien intelektualista od "opty"-diety się pytał - "dlaczego Kwaśniewski pisze o sobie w trzeciej osobie?" - bo tyle bidulek zrozumiał z tego tekstu. :lol:
Nie chce mi się szukać linka...  8)

renia

Super artykuł.

RG

Witam, nie wiedziałem gdzie to umieścić i czy jest sens zakładania nowego tematu, dlatego tu wrzucę bo tematycznie będzie o kuchni TV :)

Jutro o godzinie 16:35 na kuchni tv będzie program pod tytułem "czy drakońska dieta mnie nie zabije?" i między innymi będzie o diecie Dukana. Wiem, że to nie ten temat ale może przyda się ludziom co w Naszej diecie przesadzają w zjadaniu dużych ilości białka?

Jakbym trafił "kulą w płot"? z tym tematem to z góry przepraszam... Jeszcze nie wszystko czaje na forum optymalnym :) I mam nadzieję, że mi wybaczycie :)

PS. Temat ten (kuchni tv i diety optymalnej) jest bardzo dobry, szkoda, że nie wyszło Z tym w kuchni TV bo by się przydało ale jest taki Adrian (australijczyk) na kuchni TV i on daje ostro po tłuszczu i mięsku. Oczywiście nie stosuje Naszej diety ale lubię go oglądać bo łamie wszystkie dotychczasowe zasdy żywieniowe :)