Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE, WYSTĄPIENIA

Zaczęty przez Malgosia, 2015-03-06, 23:54:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Psze nie czytać tego komentarza  :wink: . Artykułowi nadać priorytet wyższy należy.  :)

Blackend

Artykuł bardzo dobry, ale nie widzę w tej chwili nikogo na scenie politycznej kto by chciał, a co dopiero mógł wdrożyć przynajmniej część tych postulatów.  8)

administ

I całe szczęście, bo co to za szczęśliwość by nastała!  :shock:
A tak, jest przynajmniej śmiesznie...  :lol:

Blackend

Nie chcę rewolucji, wojny i innych tego typu dziwactw, gdy tylko moja Babcia schodziła na te tematy kończyła ze łzami w oczach.  :?

administ

Malgosia

Cytat: Blackend w 2015-04-30, 16:03:42
Artykuł bardzo dobry, ale nie widzę w tej chwili nikogo na scenie politycznej kto by chciał, a co dopiero mógł wdrożyć przynajmniej część tych postulatów.  8)

Blackend nie ''malkonteńć", tylko "pomożecie"........ :lol:

Malgosia

Cytat: RafałS w 2015-04-30, 15:25:14
Artykuł jest świetny. Niestety nie uda się z tego wdrożyć nic, lub prawie nic. Chamo-szympans pociągnięty umiejętnie  8) za swoje wielkie pasje - pieniądze, władza, moda i reszta pierdołów, robi wiele by premiować czynności destruktywne. Taka z grzechu pierworodnego ułomność i pęd do skrobania sobie marchewek. Na Ziemię znajdzie się zastępstwo jakby co...  :wink:

Rafał, dziękuję. Ktoś powiedział, że "marzenie to początek rzeczywistości". A może tak wszyscy uruchomimy kreatory, nic to nie kosztuje, nawet 1% .... :lol:

Blackend

Cytat: Malgosia w 2015-04-30, 22:48:12
Blackend nie ''malkonteńć", tylko "pomożecie"........ :lol:

Oczywiście, masz moje poparcie.  :D

Malgosia

administ

Blackend

Prędzej czy później dopadnie każdego.  :lol: