Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Reakcje innych ludzi na Optymalnych

Zaczęty przez Szara, 2010-09-06, 13:43:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

wloczykij

Otóż to. Ja na ten przykład jestem ksenofobem, a nad to najbardziej obawiam się ksenokracji, bo:

Gaspar Józef Hipolit Cegielski (1813–1868) – polski filolog, przemysłowiec, działacz społeczny, dziennikarz i polityk.

"Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród."

WojciechS

Cytat: renia w 2010-09-26, 09:18:48
W prawdziwej przyjaźni nie ma sekretów...

Nie ma przyjaźni, jest tylko wspólnota interesów lub obojętność.

renia

No coś Ty.. :shock: W przyjaźń nie wierzysz? A w miłość?

RTS

Cytat: WojciechS w 2010-09-26, 14:29:01
Nie ma przyjaźni, jest tylko wspólnota interesów lub obojętność.
...I tak we wspólnocie interesów wyróżnić można następujące podpunkty:
a) przyjaźń
b)...
...
:)

adampio

Cytat: wloczykij w 2010-09-26, 13:13:14
Otóż to. Ja na ten przykład jestem ksenofobem, a nad to najbardziej obawiam się ksenokracji, bo:

Gaspar Józef Hipolit Cegielski (1813–1868) – polski filolog, przemysłowiec, działacz społeczny, dziennikarz i polityk.

"Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród."

No coz, trudno wymislic cos innego w czasie kiedy wybucha wojna polsko-ruska, kiedy Chopin opuszcza kraj na zawsze, kiedy ruskie i austria podpisuja tajny uklad o zajeciu Krakowa, kiedy wybucha powstanie listopadowe itd.

Zyon

Cytat: wloczykij w 2010-09-26, 13:13:14

Jakze dzisiaj aktualne i prawdziwe
Work Buy Consume Die

Gavroche