Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Zakwaszenie, alkalizacja

Zaczęty przez Cabron, 2009-03-19, 17:05:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:lol: Nie należy popadać w żadne skrajności. Jak to mówił Arystoteles, trzeba znaleźć we wszystkim ten "złoty środek"...
Korzystać i z natury i z osiągnięć cywilizacji. :D

Gavroche

Nie piłem z facetem, ale mądrze gadał. ;)

Zyon

Cytat: renia w 2019-01-08, 17:12:42
:lol: Nie należy popadać w żadne skrajności. Jak to mówił Arystoteles, trzeba znaleźć we wszystkim ten "złoty środek"...
Korzystać i z natury i z osiągnięć cywilizacji. :D
Oczywiscie, czlowiek roztropny korzysta z wielu dziedzin, ale wybiera to co dobre a nie wszystko jak leci. I tylko o to sie rozchodzi.
Patryk neti aneti czy jak mu tam, wszystko krytykuje z punktu widzenia swojej pracy i otoczenia piszac, ze tu jest praktykiem, natomiast co do reszty jest tylk teoretykiem.
Na tym forum sporo bylo o wzjg i byly osoby, ktore wyszly, ten biedak ma remisje tylko dlatego, ze codziennie je ampulke leku i mowi, ze bedzie to bral "do konca zycia".
No jako zywo przypomina mi moja ciotke lekarke, ktora chciala mnie leczyc acardem tez do konca zycia, ale podziekowalem.
W miedzyczasie ciotka pogibla na raka, ale ile sie w jej gabinecie posprzeczalismy o te niezdrowe tluste jedzenie... :)
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: Gavroche w 2019-01-08, 17:15:43
Nie piłem z facetem, ale mądrze gadał. ;)
  :)
Z tą klasą średnią to ok.  Ale z tą pracą fizyczną i myśleniu tylko o niej to zbłądził nieco. Chyba za mało miał z praktyką do czynienia by wiedzieć że pewne powtarzające się czynności fizyczne można podejmować niejako w trybie automatu, tak że i umysł nie będzie nimi zbyt pochłonięty by niemóc se pofilozować cuś niecuś...  :roll:
Wiem bo jestem specjalistą. :wink:

Gavroche

Metale ciężkie w kolorowym tuszu do tatuowania:
https://kobieta.interia.pl/zdrowie/news-czy-tatuaze-moga-szkodzic-zdrowiu,nId,4816486
Szczęśliwie lubię czarno-białe, ale co na to Różal? :P