Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

KRZEM

Zaczęty przez kristan, 2010-06-05, 17:14:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Jeśli to nie tajemnica... Na czym polegała doskonałość pomysłu ze zmianą patrona?

administ

Żadna tajemnica.
Wystarczy sobie porównać dwie nazwy:

Ogólnopolskie Stowarzyszenie Bractw Optymalnych
       im. ks. prof. Włodzimierza Sedlaka

i

Ogólnoplskie Stowarzyszenie Optymalnych
              im. Adama Jany

:D

renia

To "bractwo" i "ks." mogło się z sektą kojarzyć... :roll:

Blackend

Sekciarstwu mówimy stanowcze nie ;) ale "opty-malni" siem załamiom  :(

administ

"opty"-malnym też mówimy stanowcze nie!  :wink:

renia

Cytat: Blackend w 2012-04-25, 20:16:29
Sekciarstwu mówimy stanowcze nie ;) ale "opty-malni" siem załamiom  :(

Wcześniej im wystarczyło powiedzieć, że DO nie działa bo sekta kłamie...a teraz muszą coś wymyslać innego...  :? :roll: robicie im pod górkę jak Rostowski nam... 8) :lol:

anakin

Cytat: admin w 2012-04-25, 12:13:16
To był doskonały pomysł, aby zmienić patrona i nazwę Stowarzyszenia, choć nie przeczę, że Sedlak był wybitnym umysłem i zasługuje na wiele więcej.

Cytat: renia w 2012-04-25, 18:29:42
To "bractwo" i "ks." mogło się z sektą kojarzyć... :roll:

E tam, bez przesadyzmu. "Bractwo" zostało odjęte i w porządku, ale W. Sedlaka, którego dorobek naukowy bardzo cenię, jako patrona Optymalnych bardzo mi brakuje i uważam, że... Ale kogo obchodzi moje zdanie. ;)

Ale mam podejrzenie, że dr Janowi Kwaśniewskiemu też ks prof. W. Sedlak bardziej konweniował...

Radzio

Kogoś z pewnością nie obchodzi. ;)

anakin

Pozostaje mi mieć nadzieję, że kiedyś może Sedlak wróci. :)

Radzio

A kto go będzie karmił, bo "podejrzewam", że samodzielny w tej materii nie był. ;)

administ

To wszystko przez ten "zły owoc", co nad grobem Prezesa doznał olśnienia ...  8)
A w zasadzie nie doznał, tylko przyszło mu do głowy, że Pan Jany zasłużył na patronowanie.
I stało się.  :D

Radzio

Szło, szło, ... aż doszło. ;) :lol: :lol:

Diogenes z Synopy

dziś zasuplementowałem sobie krzemu,  kasza jaglana ze skwarkami i cebulą , polana szpikiem wołowym , i wczorajsze cynaderki cielęce. Pychota . Słabym punktem obiadu była papryka, niesmaczna o tej porze - naprędce wymieniłem na kiszonego ogórka . Na tydzień - dwa wystarczy tego pierwiastka ;-)

Zyon

Ojtam, a jutro przeciez kolejny mecz kadry, jak to bez piwka tak?  :shock: :lol:
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2015-06-15, 15:51:40
Ojtam, a jutro przeciez kolejny mecz kadry, jak to bez piwka tak?  :shock: :lol:

nie ma o przesadzać z tym glutenem, wczoraj piłem 0,33  ;-)

frytki z solą wystarczą :)

administ

A bo one krzemu w płynie nie potrafią robić...  :? ;)

vvv

Skrzypu mam zatrzęsienie tylko jak tu nie przedawkować.