Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Pigułki antykoncepcyjne a Ż.O.

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2006-03-22, 00:53:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Blackend w 2015-03-31, 19:05:26
Cytat: Radzio w 2015-03-31, 18:51:29
Coś mni wyłazi spod beretu?! :D :lol:

Coś kodowanie szwankuje, albo ja wskoczyłem na wyższą czynność umysłu? ;)  :lol:
Kodowanie raczej, przytruł się swądem topionej słoniny. ;)

Radzio

:lol: :lol: :lol:
Panowie koordynatorzy. Pyrkocząca na minimalnym ogniu świńska sprawa, nie swędzi, a przytulnie pachnie. To po pierwsze, po drugie ... czynność nie jest też wyższa, gdy jest poprawna. :) :D :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Oczadział? :shock:
Wszystko rozumiem.  :lol:
A może to specjalny kod dla koordynatorów, którym się niepoprawnie wydaje, że są wyżsi?

Radzio

:lol: :lol: :lol:
Kociołek.Przepiórka, a zdziobała jak dzięciol kloc. :lol: :D :wink:

Radzio

Cytat: Tomkiewicz w 2006-03-22, 11:35:41
Szanowny Panie Zbynek,

Oczywiście, że każdy ma prawo wyboru, ale nasze z Tomkiem pytanie nie dotyczyło dylematu "stosować/nie stosować", lecz tego, czy kobiety Optymalne zauważają jakieś zmiany, oraz czy ŻO w jakiś sposób wpływa na działanie pigułki. Ciekawe jest jednak to, że zamiast jakiejś rzeczowej odpowiedzi od kobiety, dostaliśmy jedynie pro-rodzinną wypowiedź Pana ("pro-rodzinną" ze względu na typ strony do której Pan nas odesłał).

Dziękuję i ponawiam pytanie DO KOBIET!

Marishka

Ponieważ w powyższym pytania nie wypaczyłem, pozwolę sobie dopisać, że istotą oddziaływania ŻO na zdrowe przecież organizmy kobiet jest przywrócenie im poprawnej czynności umysłu i doprawdy nie ma tu kogokolwiek, kto zaprzeczyłby, że jego rozmiar nie ma znaczenia! :D
Może to być 2,5kg cacko, może też ... pigułka. :wink:
...
I ja właśnie teraz i właśnie o tym. :D

Gavroche

Chodzą słuchy w internetach, że diety wysokotłuszczowe są szczególnie bogate w ksenohormony dzięki ich lipofilności i magazynowaniu w tkance tłuszczowej.
http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ksenoestrogeny
Jak jest w rzeczywistości, wie ktoś coś? :D

Gavroche

Znalazłem takie coś:
http://slawomirambroziak.pl/w-zdrowym-ciele/diety_wysokotluszczowe_ksenoestrogeny/
Wiem, że Sławek za wiele pojęcia nie ma, ale w każdej legendzie może być ziarnko prawdy... :?