Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Ale się uaktywnił.

Zaczęty przez Predator, 2004-05-25, 21:19:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Predator

Ale, nasz doktorek się uaktywnił! Trzy (3!) spotkania w jednym miesiącu. Rewelacja! Tylko po to, aby zneutralizować optymalną "śmietnakę" w Oleśnicy. To i tak mu sie nie już nie uda. Po co wszczyna bezsensowne wojny z, nieporównywalnie silniejszym, przeciwnikiem? I do tego lepieiej zorganizowanym? Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! No, cóż pod wpływem synka (charakteropaty) i tow. Janego (zawodowego, emerytowanego milicjanta obywatelskiego) wybrał sie na wojnę. Bezsensowną. Czy dr Kwaśniewski się opamięta? A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." O ile wiem, ta "druga strona" jest, cały czas, otwarta, przyjazna i oczekuje na opamiętanie Jana Kwaśniewskiego. Jest nawet skłonna pomóc w neutralizacji jego wrogów wśród "najbliższych" współpracowników i rodziny. Czeka tylko na sygnał. Czy się, aby doczeka...

JoeBarski

Ani sie smiac z tego ,ani plakac.Oj nie obdarzyl Cie Pan Bog inteligencja ,ani kultura,ot taki zwykly chamski post,godny chama.
Joe Barski

mama

Joe!
To prawda, piękne publiczne przyznanie się do swojej głupoty. No wreszcie teraz chyba będzie można już skojarzyć kto to są ci kol. bez podawania nazwisk. Wystarczy popatrzeć, kto pojawi się w Oleśnicy.

mama

Cytat: PredatorA może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...."

Bez komentarza!!!
A może: "Chłopye" - poczytaj "Wesele"

morthir

a o co w ogóle chodzi?

Zofia

Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej!

Pretador,
proponuję abyś bardzo dokładnie wczytał sie w temat "Sentencje", może coś wiecej zrozumiesz.
Milej lektury, pozdrawiam

mama

Cytat: morthira o co w ogóle chodzi?

Jeśli chcesz dotrzeć do rzetelnej informacji, to zapytaj Prezesa OSBO - Pana Adama Janego.

okularnik

Szanowny Panie Predatorze, czy identyfikuje się Pan z tą "drugą stroną"?
Jeśli tak, to z treści pańskiego postu wynika (wbrew zapewnieniom), że nie jest ona zbyt przyjaźnie nastawiona do doktora Kwaśniewskiego i jego syna. Takie określenia jak "doktorek", "charakteropata", "towarzysz", "cham" nie mają przyjaznego wydźwięku.

Predator

Identyfikuję się, wyłącznie, z sobą i moją rodziną. Nikim innym.

ANATOM

Cytat: PredatorIdentyfikuję się, wyłącznie, z sobą i moją rodziną. Nikim innym.

wspolczuje twojej rofdzinie ze musza zyc z takim CHAMEM!!!!!!!
powiem ci ze jestes koles ograniczony umyslowo! to nawet nie mozna zaliczyc do uposledzenia umyslowego bo by wyszedl komplement!!

radek

proponuje zakonczyc ta wymiane niepotrzebnych slow, po co tracic cenna energie na prozno  :?:

evosonic

Marynia

Hallo predikator -  "predicti ipsem" - zal mi Ciebie, po co rozsiewasz negatywne energie - zycze Ci szybkiego powrotu do z d r o w i a .

DRYX-22

Cytat: MaryniaHallo predikator -  "predicti ipsem" - zal mi Ciebie, po co rozsiewasz negatywne energie - {*******} .

Nic nie rozumiem z Twojej  wypowiedzi .

Czy chcesz wprowadzić cenzurę prewencyjną na wszystkie wypowiedzi , które są sprzeczne z twoim zdaniem?

Napisz lepiej , co nie podoba Ci sie w wypowiedzi Predikatora.

mama

DRYX-22
To taka optymalna dygresyjka i do jej zrozumienia nie trzeba mieć szczególnych predyspozycji umysłowych!. Predykacja to formułowanie sądu orzekającego, a więc  "optymalne" myślenie nie jest wymagane by zrozumieć przenośnię Maryni!

Halina Ch.

'miałeś chamie złoty róg'-Reymonta? TO CHYBA TYLKO U WAS W OLEŚNICY...

A.G.Bednarczyk

Cytat: PredatorAle, nasz doktorek się uaktywnił! Trzy (3!) spotkania w jednym miesiącu. Rewelacja! Tylko po to, aby zneutralizować optymalną "śmietnakę" w Oleśnicy. To i tak mu sie nie już nie uda. Po co wszczyna bezsensowne wojny z, nieporównywalnie silniejszym, przeciwnikiem? I do tego lepieiej zorganizowanym? Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! No, cóż pod wpływem synka (charakteropaty) i tow. Janego (zawodowego, emerytowanego milicjanta obywatelskiego) wybrał sie na wojnę. Bezsensowną. Czy dr Kwaśniewski się opamięta? A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." O ile wiem, ta "druga strona" jest, cały czas, otwarta, przyjazna i oczekuje na opamiętanie Jana Kwaśniewskiego. Jest nawet skłonna pomóc w neutralizacji jego wrogów wśród "najbliższych" współpracowników i rodziny. Czeka tylko na sygnał. Czy się, aby doczeka...

Można by wiele napisać na temat tak chamskiego postu.Niema to jednak sensu.Proponował bym pseudo zmienić na DEBILATOR.

A.G.Bednarczyk

adammo

Cytat: A.G.Bednarczyk

Można by wiele napisać na temat tak chamskiego postu.Niema to jednak sensu.Proponował bym pseudo zmienić na DEBILATOR.

A.G.Bednarczyk

DEBILATOR, a może WIBRATOR :D

Usłyszałem kiedyś taką chamską przypowiastkę, która idealnie nadaje się do pREDATOA:

Szłem łąką, kwiaty pachły, wiater wiał, ona mnie odepchła, więc weszłem do domu, trzasłem drzwiami, pierdłem, żygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesę

i Chmastwa nie zniosę i opuszczam ten temat na forum...

Jeśli kogoś obraził cytat, to PRZEPRASZAM!

wojteks

Cytat: Predator w 2004-05-25, 21:19:54
Ale, nasz doktorek się uaktywnił! Trzy (3!) spotkania w jednym miesiącu. Rewelacja! Tylko po to, aby zneutralizować optymalną "śmietnakę" w Oleśnicy. To i tak mu sie nie już nie uda. Po co wszczyna bezsensowne wojny z, nieporównywalnie silniejszym, przeciwnikiem? I do tego lepieiej zorganizowanym? Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! No, cóż pod wpływem synka (charakteropaty) i tow. Janego (zawodowego, emerytowanego milicjanta obywatelskiego) wybrał sie na wojnę. Bezsensowną. Czy dr Kwaśniewski się opamięta? A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." O ile wiem, ta "druga strona" jest, cały czas, otwarta, przyjazna i oczekuje na opamiętanie Jana Kwaśniewskiego. Jest nawet skłonna pomóc w neutralizacji jego wrogów wśród "najbliższych" współpracowników i rodziny. Czeka tylko na sygnał. Czy się, aby doczeka...

Na marginesie satanizmu - czy to nie jest jakaś znajoma retoryka, choć minęło już ponad dwa lata?. Rutyna autora?