Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

polskie znaki na forum

Zaczęty przez mateo, 2019-06-22, 11:27:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateo

Witam, dlaczego forum ma problemy z wyświetlaniem polskich znaków? Zamiast nich są w słowach ikonki ze znakiem zapytania.

admin

Bo mnie to nie przeszkadza.  8)

renia

Jakaś usterka... :roll: Ale jak się przyzwyczai, to się tego "nie widzi"... 8)

admin

Właśnie, idzie przywyknąć. ;)

RafałS

Zakodowane wiadomości takie.  8) :wink:

admin

Gdyby w treści postów nie było polskich znaków - to owszem, ale tak to spoko.  8)

vvv

Kto nie ma dominującego w komputerze języka ustawionego na język polski, może mieć problem (ale nie musi).

https://i.postimg.cc/7hTpgL4R/pz.png
(https://i.postimg.cc/7hTpgL4R/pz.png)

:shock: :mrgreen: :wink:

admin

:lol:
O właśnie!  :shock:
Założyłbym wtedy nowe Forum, a tak nie trzeba dalej psuć... ;)

mateo

Ogólnie mnie również to jakoś mocno nie przeszkadza, natomiast sprawia to wrażenie, że forum może być mniej wiarygodne dla nowych ludzi. Wygląda to nieco niechlujnie a przecież można by to zmienić aby było poprawnie, czyż nie?

admin

I bardzo dobrze. Pod tych, co myślą o "maszynach jądrowych na pustymi" - jak znalazł.  8)

renia

Cytat: mateo w 2019-06-22, 15:03:10
Ogólnie mnie również to jakoś mocno nie przeszkadza, natomiast sprawia to wrażenie, że forum może być mniej wiarygodne dla nowych ludzi. Wygląda to nieco niechlujnie a przecież można by to zmienić aby było poprawnie, czyż nie?

A wiesz jak to zrobić... :roll:

renia

Cytat: admin w 2019-06-22, 15:06:53
I bardzo dobrze. Pod tych, co myślą o "maszynach jądrowych na pustymi" - jak znalazł.  8)

I zaszyfrowane listy od/do Clintona... 8)

admin

I o tym, jak "peruka odebrała wiarygodność" - to właśnie dla takich intelektualistów Doktor przyodział łysinę, aby mieli co roztrząsać między sobą... ;)  :lol:

renia

Tak, to jest najważniejsze. 8) To jest tak jak z tymi co patrzą na palec, a nie na Księżyc... :lol:

Blackend

A palcem się nie pokazuje. ;)

admin

Ale jak nie palcem, to czym?  :shock:
Peruką? :roll: ;)  :lol: :lol: :lol:

admin

Cytat: renia w 2019-06-22, 15:07:42
Cytat: mateo w 2019-06-22, 15:03:10

A wiesz jak to zrobić... :roll:

Ja wiem, ale nie mam dostępu do tego miejsca, gdzie się naprawia, aby mnie nie kusiło jakiej "dobrej zmiany" dokonać... ;)  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2019-06-22, 20:36:13
Ale jak nie palcem, to czym?  :shock:
Peruką? :roll: ;)  :lol: :lol: :lol:

Wskaźnikiem. ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche