Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

FIZYKA KWANTOWA

Zaczęty przez kristan, 2006-11-16, 20:58:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Ba!
Coś, co istnieje tylko w obliczeniach, których ważnymi punktami są dowolne wartości, wyliczone z innych dowolnych wartości. :lol:
I to jest właśnie piękne, nasze teorie są tak kiepskie, że czasem nie opisują nawet tej części rzeczywistości, którą udajemy, że rozumiemy. :D
Ale działają!
Brakuje nam wielkiego kawału Uniwersum, wymyślamy Ciemną Materię, morzna? :lol:
Morzna. :D
I co, nie ma ciemnej materii?
Jak nie ma, jak jest!

To jest właśnie natura ludzka i ułańska fantazja!
Dzieki niej ludzie latali w kosmos w blaszance i troszkę cieplejszej kurteczce, dzięki niej każdy z nas ma w kieszeni całą wiedzę ludzkości na koniuszku palca, dzięki niej spadamy w otchłań zagłady i nikt sobie z tego nic nie robi. :lol:
Ludzie są wspaniali.

Blackend

Ale jakoś wszystko się nadal kręci, choć nikt nie wie jak i dlaczego.  :lol:

Gavroche

Blackend

Na moją głowę standardowy wystarczy, bo z kotów, to tłustego jeszcze ogarniam, ale zdechłożywego już nie. ;)

Gavroche

Ja ogarniam, mieszkałem przy torach. ;)

Blackend

No popatrz, jak to nauka w dzieciństwie jest kluczowa do późniejszego zrozumienia. ;)  :lol:

Gavroche

renia

...ale dalsze badania są konieczne... :roll:

administ

Jasne, "zrozumieć Wszechświat", jak się nawet własnego ciała nie rozumie - to piękne przecież... ;)

renia

A po co się własnym ciałem zajmować, jak w razie czego można chore narządy wymienić na zdrowe... 8)
A na badaniach Kosmosu zarabiają pewnie kosmiczne pieniądze... :roll: :wink:

administ

"Kosmiczne sumy" jak już... ;)

renia

Niech i tak będzie... 8) :lol:

Gavroche

Blackend

Ciężko stwierdzić, bo to rojenia matematyczne niezrozumiałe dla przeciętnego Kowalskiego. ;)